Facebook Pixel "Αυτοί κάνουν τη ...βρωμοδουλειά στον Πανιώνιο - Τα τραβάνε με Ρισβάνη στον ΠΑΟ – Μόνο ο Ολυμπιακός"!
| 2017-02-18 10:45:00

"Αυτοί κάνουν τη ...βρωμοδουλειά στον Πανιώνιο - Τα τραβάνε με Ρισβάνη στον ΠΑΟ – Μόνο ο Ολυμπιακός"!

"Αυτοί κάνουν τη ...βρωμοδουλειά στον Πανιώνιο - Τα τραβάνε με Ρισβάνη στον ΠΑΟ – Μόνο ο Ολυμπιακός"!

Ένας απλός φίλαθλος, που βρίσκεται κάθε Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, διηγείται στον Χρήστο Ξανθάκη το φετινό "θαύμα" των Κυανέρυθρων και του "μαρτυρά" τα μυστικά της επιτυχίας!

Δεν παριστάνω τον ειδικό στον Πανιώνιο, ούτε τον φανατικό οπαδό. Αλλά έχω έναν κολλητό, τον Γιώργο, που περάσαμε δεκαπέντε χρόνια σε διπλανά γραφεία στην «Ελευθεροτυπία» και τ’ αυτιά μου είχε γανώσει με τη Νέα Σμύρνη και το καμάρι της. Και συνεχίζει βεβαίως, στέλνοντας μηνυματάκια περηφάνιας για την ομάδα του και καζούρας για τη δική μου, του στυλ «πώς σας φαίνεται η πλάτη μας Χρηστάκη;».

Κι επειδή από την κερκίδα φαίνονται όλα, όχι από την τηλεόραση, τον έβαλα κάτω να μου πει το παραμύθι για την φετινή πορεία του Πανιωνίου. Ορίστε λοιπόν, με δικά του λόγια...

«Φίλε, έχει σημασία η φυσική κατάσταση της ομάδας. Πέρυσι με αυτόν τον Γιάγκου για γυμναστή ήμασταν η ομάδα με τους λιγότερους τραυματισμούς σε όλο το πρωτάθλημα. Και φέτος συνεχίζεται αυτό, πάει γραμμή με τον γυμναστή που έχει φέρει ο Μιλόγεβιτς.

Ύστερα είναι η άμυνα. Εκεί κάνει το κουμάντο ο Ρισβάνης, που τραβάνε τώρα τα μαλλιά τους στον Παναθηναϊκό που μας τον δώσανε. Αλλά τη βρωμοδουλειά την κάνουν ο Σιώπης κι ο Κόρμπος. Πολύ τρέξιμο, πολλά κλεψίματα, δεν φτάνει τόσο εύκολα η μπάλα στην άμυνα. Κι όταν φτάνει, είναι διαχειρίσιμη πιο εύκολα, δεν γίνεται υπό συνθήκες πανικού.

Έχουν λυθεί οι παίκτες φέτος, κάνουν και την πλάκα τους. Έβαλε ο Κόρμπος γκολ με τρίπλες, διείσδυση στην περιοχή και τακουνάκι, αν έχεις Θεό. Πέρυσι ούτε τα δοκίμαζε αυτά, ξέχασέ το.

Έκοψε τους πολλούς πειραματισμούς ο Μιλόγεβιτς και ηρέμησε η ομάδα. Στην αρχή όλο ψαχνότανε και μας κόστισε αυτό σε βαθμούς, με Γιάννενα, με Πλατανιά, με Παναθηναϊκό. Τώρα κάνει μόνο μικροαλλαγές και είναι και τυχερός, του βγαίνουνε όλες. Και το μαν του μαν στην άμυνα το σταμάτησε κι αυτό. Και θα βγάλει κι άλλα παικτάκια από τον πάγκο.

Τώρα βλέπει έντεκα παίκτες ο Μασούντ, όχι μόνο τον Ανσαριφαρντ. Ήθελε να κάνει μάγκα το φιλαράκι του και μερικές φορές καθυστερούσε όλη την ομάδα. Τώρα την δίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα την μπάλα.

Είναι το κλίμα καλό στην ομάδα. Θυμάμαι που κόψανε τον Μασούντ με παραμύθι οφσάϊντ στη βέροια κι έκανε μανούρα και πήγε ο Κόρμπος και τον μάζεψε και σφαζότανε μέσα στο γήπεδο. Όταν τέλειωσε ο αγώνας όμως βγήκανε αγκαλιά, χαλαροί και λάιτ.

Η πιο δύσκολη ομάδα που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ήταν ο Ολυμπιακός. Δεν παιζότανε, αδύνατον, άσε να λένε για παράγκες και τέτοια. Κι από κοντά ο ΠΑΟΚ. Ωραία ομάδα με πλάνο. Αλλά δεν είχε γκολτζή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags