Facebook Pixel Απίστευτο: Αυτός "έδιωξε" τον Ιντέγιε απ' το Λιμάνι - Σκάει και νέα αποχώρηση-βόμβα μετά τον Νιγηριανό;
| 2017-02-21 12:15:00

Απίστευτο: Αυτός "έδιωξε" τον Ιντέγιε απ' το Λιμάνι - Σκάει και νέα αποχώρηση-βόμβα μετά τον Νιγηριανό;

Απίστευτο: Αυτός "έδιωξε" τον Ιντέγιε απ' το Λιμάνι - Σκάει και νέα αποχώρηση-βόμβα μετά τον Νιγηριανό;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Ποιος «έσπρωξε» τον βασικό σέντερ φορ των πρωταθλητών προς την έξοδο και ποιος μπορεί να τον ακολουθήσει; Mόνο στον SportDog!

Σα βόμβα έσκασε στον Ολυμπιακό η πώληση του Ιντέγιε σε ομάδα της Κίνας και μάλιστα λίγες ώρες πριν από το ματς της χρονιάς απέναντι στην Οσμάλισπορ.

Βέβαια, τα χρήματα είναι πάρα πολλά, τόσο για τους Ερυθρολεύκους, όσο και για τον παίκτη, οπότε ήταν δύσκολο και για τις δύο πλευρές να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη. 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, το deal έκλεισε στα 11 εκ. ευρώ και όχι στα 12-13 εκ. ευρώ που αναφέρεται σε άλλα Μέσα. Παράλληλα, οι απολαβές του ποδοσφαιριστή θα είναι στα 3,5 εκ. ευρώ το χρόνο, ποσό πραγματικά πολύ μεγάλο συγκριτικά με τις σημερινές του αποδοχές.

Αυτό, ωστόσο, που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και είναι σε θέση να ξέρει ο Σκύλος, είναι ότι ο Κάρλος Γκονσάλβες, ο μάνατζερ του Μπέντο, ήταν αυτός που "άνοιξε" τις πόρτες στον ατζέντη του Νιγηριανού άσου (ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το αφεντικό του Ολυμπιακού) στη συγκεκριμένη ομάδα της Κίνας.

Θα μπορούσε να πει κάποιος, δηλαδή, ότι το μεγάλο deal έγινε με τις ...ευλογίες του Πάουλο Μπέντο κι αυτό έχει τη σημασία του σχετικά και με το μέλλον του Πορτογάλου κόουτς στο Λιμάνι. Γιατί είναι γνωστό ότι ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων βρίσκεται ξανά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, αν οι Πειραιώτες δεν πάρουν την πρόκριση στην Τουρκία, τότε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτή συμφωνία εξυπηρέτησε τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η σεζόν για τον Ολυμπιακό δεν είχε τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ και οι πωλήσεις των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγιε ήταν σχεδόν απαραίτητες για να μην κλείσει ...μείον το ταμείο, ενώ ο παίκτης από πέρυσι έβλεπε με θετικό μάτι αυτή την προοπτική στην καριέρα του, καθώς τα χρήματα ήταν πάρα πολλά.

Όσο για τους λόγους που δεν έγινε πέρυσι τέτοια εποχή η πώληση του Νιγηριανού σε ομάδα της Κίνας, αν και υπήρχε το ενδιαφέρον, ο SporDog θα επανέλθει εντός της ημέρας με σχετικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags