Facebook Pixel "Εγώ θα σας πω τι έχει γίνει με Σαββίδη-Μαρινάκη – Διασυρμός του Ολυμπιακού στην Τούμπα με 4 γκολ"!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-22 16:15:00

"Εγώ θα σας πω τι έχει γίνει με Σαββίδη-Μαρινάκη – Διασυρμός του Ολυμπιακού στην Τούμπα με 4 γκολ"!

του Γιώργου Κτενά
"Εγώ θα σας πω τι έχει γίνει με Σαββίδη-Μαρινάκη – Διασυρμός του Ολυμπιακού στην Τούμπα με 4 γκολ"!

Συνέντευξη-φωτιά του Νίκου Πετρουλάκη για τη Συμμαχία και όχι μόνο! Γιατί λέει πως οι Πειραιώτες θα χάσουν με βαρύ σκορ απ' τον Δικέφαλο; "Θα δώσουν 5 εκ. τον ...Μανθάτη"!

Mε τον διευθυντή των Μέσων της Arena (Arena Press, Arena FM, arenafm.gr), Νίκο Πετρουλάκη, μίλησε ο SportDog για θέματα ΠΑΟΚτσήδικης επικαιρότητας.

O πεπειραμένος δημοσιογράφος σχολίασε το ρεπορτάζ που θέλει τους Σαββίδη - Μαρινάκη να έχουν έρθει σε ανακωχή, αλλά και τι συμβαίνει με τη Συμμαχία.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα, αλλά και στην πώληση του Ιντέγε από τους Πειραιώτες.

Κύριε Πετρουλάκη, πώς βλέπετε όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες για Σαββίδη και Μαρινάκη;

"Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Είμαι σε θέση να γνωρίσω ότι η σχέση των Σαββίδη-Μελισσανίδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είχαν συμφωνήσει να πάνε μαζί σε εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά επειδή έτυχε κάτι σοβαρό στον Σαββίδη δεν τα κατάφερε. Τηλεφώνησε, μάλιστα, στον Μελισσανίδη και τον ενημέρωσε σχετικά. Είναι στη σφαίρα της φαντασίας, λοιπόν, ότι θα υπάρξει προσέγγιση ανάμεσα σε Σαββίδη και Μαρινάκη. Είναι σενάρια που θέλουν να διασπάσουν τη Συμμαχία, γιατί βλέπουν ότι έρχεται η ήττα στις εκλογές της ΕΠΟ. Υπάρχουν παπαγαλάκια δημοσιογράφοι που ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική. Πηγαίνουν διακοπές σε νησιά και πληρώνονται οι διακοπές τους από παράγοντες του ποδοσφαίρου. Κάθονται 5-6 μήνες στη Μύκονο και είναι όλα πληρωμένα".

Θεωρείτε ότι μπορεί να προκύψει, έστω στο μέλλον, συμφωνία μεταξύ Μαρινάκη και Σαββίδη;

"Ούτε μία στο εκατομμύριο. Όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Σαββίδης είναι κάθετος σε αυτό το θέμα. Ο ίδιος ο Σαββίδης υποστηρίζει ότι θέλει την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αν θα την πετύχει, αλλά κατά την εκτίμηση του Σαββίδη αυτό θα επιτεχυθεί μέσω της αλλαγής στην ΕΠΟ. Οι Ενώσεις χάνονται η μία μετά την άλλη, γι΄ αυτό και οι δερβέναγες του ελληνικού ποδοσφαίρου ψάχνουν άλλον τρόπο για να καθυστερήσουν τις εξελίξεις".

Βλέπετε πιθανή ρήξη στη Συμμαχία, από την όποια έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να υπάρχει ενεργή παρουσία τού Γιάννη Αλαφούζου;

"Ποτέ δεν ήταν στη Συμμαχία ο Αλαφούζος. Ήταν λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού, αλλά δεν ξέρω αν θέλει πολύ τη Συμμαχία. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει ο Αλαφούζος, αλλά το γεγονός ότι είναι μακριά από τη Συμμαχία δεν αμφισβητείται. Ο Μελισσανίδης με τον Σαββίδη είναι η Συμμαχία".

Τι περιμένετε για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ;

"Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον ΠΑΟΚ είναι να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Τώρα τι σημαίνει αυτό, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Δε νομίζω ότι υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να αποκλείσει τη Σάλκε, αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να σημειώσουμε ότι σήμερα θα γίνει η μεγαλύτερη εκδρομή οπαδών αποκλεισμένης ομάδας. Θα είναι 5-6 χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, κάτι δεν έχει ξαναγίνει για ομάδα που έχει αποκλειστεί".

Πώς περιμένετε αύριο τον Ολυμπιακό, αλλά και στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ;

"Μπορεί να περάσει ο Ολυμπιακός αύριο και θεωρώ ότι θα είναι καλός μάλιστα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πασαρέλα για όλους τους παίκτες, γι΄ αυτό και παίζουν πιο δυνατά στην Ευρώπη.

Στην Τούμπα, τώρα, μπορεί να προκύψει ναυάγιο για τον Ολυμπιακό, αν αγωνιστεί όπως το έκανε εναντίον της ΑΕΚ, αλλά και όπως αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα. Πολύ περισσότερο αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες, μπορεί να υπάρξει και διασυρμός 3-4 γκολ για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αλλά μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, που έχασε από τον τσαμπουκά του Δημητριάδη και των άλλων, περιμένω να δω την αντίδραση του Ολυμπιακού σε Τούμπα και Λεωφόρο. Αν καταφέρει να φύγει αλώβητος, που δεν το βλέπω, θα αποδείξει ότι έχει καλή ομάδα. Αν χάσει σε Τούμπα και Λεωφόρο, που πιστεύω ότι έτσι θα γίνει, θα αποδειχτεί ότι του χάρισαν το πρωτάθλημα οι υπόλοιποι".

Θα κάνετε, τέλος, ένα σχόλιο για την πώληση του Ιντέγε στην Κίνα;

"Ο Ολυμπιακός είναι η εμπορικότερη ομάδα στην Ελλάδα: Αγοράζει φθηνά και πουλάει ακριβά. Τώρα αν καλύπτονται αγωνιστικά από τέτοιες κινήσεις, να πουλάνε τον βασικό σέντερ φορ, ας ρωτήσουν καλύτερα τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Κι αυτούς τους πιτσιρικάδες που χρησιμοποιεί τώρα ο Ολυμπιακός (Ρέτσο, Μανθάτη κ.ά.) και χθες δήλωσε ο Μαρινάκης ότι είναι το όνειρό του να παίζουν (κάτι που, πράγματι, είναι ωραίος στόχος), σε δύο χρόνια θα τους πουλήσει 5-6 εκ. ευρώ τον καθένα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags