Facebook Pixel Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός - Απίστευτη διαφορά στο deal με Ιντέγιε - Άλλα 6 εκ. ευρώ στα κόκκινα ταμεία!
| 2017-02-22 18:30:00

Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός - Απίστευτη διαφορά στο deal με Ιντέγιε - Άλλα 6 εκ. ευρώ στα κόκκινα ταμεία!

Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός - Απίστευτη διαφορά στο deal με Ιντέγιε - Άλλα 6 εκ. ευρώ στα κόκκινα ταμεία!

Οι Ερυθρόλευκοι αποδεικνύουν ασταμάτητα ότι έχουν ξεπεράσει για τα καλά τα ελληνικά δεδομένα και παίζουν στην παγκόσμια αγορά ως ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος...

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπράουν Ιντέγιε στην Κίνα.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να τελειώσει κι επίσημα το μεγάλο deal, το οποίο θα αποφέρει στον Ολυμπιακό περίπου 11 εκ. ευρώ, όπως σας έχει αποκαλύψει σε άλλο ρεπορτάζ ο SportDog.

Μιλάμε για μία ακόμα εξαιρετική συμφωνία των Πειραιωτών ακόμα κι αν συνυπολογίσουμε το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά του παίκτη από τη Γουέστ Μπρομ και το οποίο ήταν πολύ σημαντικό, αν και δεν έφτασε ποτέ τα 6 εκ. ευρώ, όπως είχε γραφτεί στα δημοσιεύματα της εποχής.

Συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, ο Νιγηριανός άσος αγωνίστηκε τον πρώτο χρόνο ως δανεικός στον Πειραιά με loan fee κοντά στο 1 εκ. ευρώ και αγοράστηκε στη συνέχεια έναντι 4 εκ. ευρώ από την αγγλική ομάδα.

Μικρές οι διαφορές, βεβαίως, για την ουσία του deal, ωστόσο δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ...ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και μπορεί να λειτουργεί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά ως μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι μόνο από τη διαφαινόμενη πώληση του Ιντέγιε, οι πρωταθλητές θα έχουν κέρδος το ποσό των 6 εκ. ευρώ, το οποίο θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο για μία ελληνική ομάδα και έρχεται, φυσικά, να προστεθεί στην "κάβα", που ασταμάτητα γεμίζει, από τις υπόλοιπες μεγάλες πωλήσεις που έχουν καταφέρει οι πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags