Facebook Pixel Έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ και τώρα ακούγεται πως παίζει για Ολυμπιακό – Θα γίνει τέτοιο γλέντι;
| 2017-03-01 16:30:00

Έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ και τώρα ακούγεται πως παίζει για Ολυμπιακό – Θα γίνει τέτοιο γλέντι;

Έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ και τώρα ακούγεται πως παίζει για Ολυμπιακό – Θα γίνει τέτοιο γλέντι;

Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει με τίποτα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αν τελικά οι πρωταθλητές προχωρήσουν σ' αυτή την κίνηση. Ο Sportdog έχει το καυτό παρασκήνιο!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να βρίσκονται στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν, καθώς στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κριθεί αν η ομάδα θα παραμείνει μέσα σε όλους τους στόχους της, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν προχωράει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Ειδικά, άλλωστε, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, δεν μπορεί να μην έχει γίνει ήδη μια ...προεργασία, από τη στιγμή που είναι κοινό μυστικό στου Ρέντη ότι ο Πάουλο Μπέντο παίζει το κεφάλι του στα προσεχή κρίσιμα ματς και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση αντικατάστασής του ακόμα και μετά την πρώτη γερή στραβή που θα ακολουθήσει.

Κάπως έτσι προέκυψε στον Τύπο και το όνομα του πρώτου υποψήφιου για τον πάγκο του Ολυμπιακού, του Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα και θεωρείται από πολλούς στο Λιμάνι εξαιρετική επιλογή, αν και εφόσον προχωρήσει το διαζύγιο με τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Γάλλος τεχνικός, άλλωστε, αποτέλεσε επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, το περασμένο καλοκαίρι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όταν ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών διαπραγματευόταν ακόμα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγγλικής ομάδας.

Βέβαια, πριν ο Γάλλος τεχνικός αναλάβει το σύλλογο από το νησί, είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα, για χάρη της ΑΕΚ. Ο 52χρονος κόουτς ήταν ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο δεν τα βρήκε ποτέ με την Ένωση στο οικονομικό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη χώρα μας, χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Εκείνο το διάστημα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγεται ότι ρώτησε τους άμεσους συνεργάτες του για τον Γάλλο κόουτς και άκουσε τα καλύτερα λόγια, ειδικά από τον Κριστιάν Καρεμπέ, με αποτέλεσμα να προχωρήσει τις επαφές μαζί του και να τον κλείσει για τη Νότιγχαμ.

Πλέον, λοιπόν, που ο Γάλλος είναι ελεύθερος και δεδομένα αποτελεί μία επιλογή που αρέσει στο Λιμάνι, είναι επόμενο να εξετάζεται ως μία πιθανή διάδοχη λύση, αν και το πιο λογικό είναι το όνομά του να πέσει στο τραπέζι το καλοκαίρι και όχι τώρα που θα υπάρχει ο κίνδυνος να "καεί" η περίπτωσή του μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως σας ενημερώσαμε και χθες.

Πάντως, αν όντως προκριθεί ο Φιλίπ Μοντανιέ για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, θα αποτελέσει μεγάλο "χτύπημα" για την ΑΕΚ, καθώς επρόκειτο για τον τεχνικό που η Ένωση ήθελε μόλις πριν λίγους μήνες, αλλά δεν τα κατάφερε να συμφωνήσει μαζί του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόφαση - βόμβα στα ...θεμέλια του Παναθηναϊκού - Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags