Facebook Pixel Αυτό δεν ήταν τίποτα για Αγγελόπουλους-Δημήτρη - Διαβάστε τι όλεθρος θα ακολουθήσει και κρυφτείτε!
| 2017-03-08 14:45:00

Αυτό δεν ήταν τίποτα για Αγγελόπουλους-Δημήτρη - Διαβάστε τι όλεθρος θα ακολουθήσει και κρυφτείτε!

Αυτό δεν ήταν τίποτα για Αγγελόπουλους-Δημήτρη - Διαβάστε τι όλεθρος θα ακολουθήσει και κρυφτείτε!

Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, καθώς στη συνέχεια αναμένεται να βγάλουν και πυρηνικά!

Για αρκετές μέρες, η επιικαιρότητα δεν είχε να ασχοληθεί με "κοκκορομαχίες" ανάμεσα στους αφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν ευνοούσε και πολύ η χρονική συγκυρία, αφού δεν υπήρξε κάποια αφορμή.

Χθες, πάντως, η μάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές ξαναφούντωσε με τη γνωστοποίηση της καταγγελίας από πλευράς Ολυμπιακού για το ...Instagram του Γιαννακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εδώ και περίπου τρεις μήνες έχει ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και συχνά-πυκνά "πυροβολάει". Σε ένα από τα ποσταρίσματά του ανέφερε τα εξής: "Πηλοΐδης-Λαμόνικα οδηγούν το ...θρήνο προς τη δόξα, αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη... sopist ακούς;".

Αυτή, λοιπόν, η ανάρτηση είναι, που προκάλεσε την αντίδραση των Αγγελόπουλων, οι οποίοι ζητούν νέα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Γιαννακόπουλο, η οποία θα έχει χρονική διάρκεια ενός έτους.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, με το που γνωστοποιήθηκε η καταγγελία, απάντησε με νέα ανάρτηση στο Ιnstagram, βάζοντας φωτογραφία με παντελόνια και τονίζοντας ότι "κάποιοι τα φοράνε, απλά για να μη κρυώνουν".

Και η ερώτηση, που υπάρχει για μία ακόμη φορά, είναι η εξής: θα σταματήσει αυτή η κόντρα; "Ποτέ" είναι η τόσο απλή απάντηση! Οι Αγγελόπουλοι δε θέλουν να βλέπουν τον Γιαννακόπουλο, ισχύει και το αντίστροφο, οπότε ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να περιμένει ειρήνη ανάμεσα στις δύο πλευρές...

Αλλωστε δεν τσακώνονται μόνο αυτοί. Στα ...σχοινιά είναι και άλλα στελέχη των διοικήσεών τους, κάτι που είδαμε χθες στη συεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, εκεί όπου κοντραρίστηκαν ο Γιώργος Σκινδήλιας με τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Τα όργανα, μάλιστα, μόλις ξανάρχισαν, καθώς στις 13 του μήνα υπάρχει γενική συνέλευση και πιθανότατα στις 27 εκλογές στον ΕΣΑΚΕ. Με τη κάθε ομάδα να επιθυμεί να περάσει το δικό της καθεστώς. Γενικά, από δω και πέρα προβλέπονται μεγάλες "αιώνιες" μάχες, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, οπότε και θα κριθούν τα πάντα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΡΕΛΟ σενάριο - Σκάει βόμβα με Μπέντο και μεγάλη ελληνική ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags