Facebook Pixel Απρόσμενη εξέλιξη με Μπέντο και Ολυμπιακό – Τι θα γίνει μετά τα αλληλοσφαξίματα - Ποιος το περίμενε...
| 2017-03-09 10:45:00

Απρόσμενη εξέλιξη με Μπέντο και Ολυμπιακό – Τι θα γίνει μετά τα αλληλοσφαξίματα - Ποιος το περίμενε...

Απρόσμενη εξέλιξη με Μπέντο και Ολυμπιακό – Τι θα γίνει μετά τα αλληλοσφαξίματα - Ποιος το περίμενε...

Φοβερά πράγματα με τον Πορτογάλο τεχνικό! Τα μαχαιρώματα με τους πρωταθλητές ήταν φαίνεται μόνο η αρχή, αφού η συνέχεια προβλέπεται να είναι ακόμα πιο καυτή. Mόνο εδώ!

Ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού εδώ και λίγες ημέρες, αλλά λέγεται πως το επίσημο διαζύγιο κάθε άλλο παρά συναινετικό θα είναι, αφού οι δυο πλευρές φέρονται να μην τα έχουν βρει ακόμα σε σημαντικά ζητήματα, όπως στο θέμα της αποζημίωσης του Πορτογάλου.

Την ίδια στιγμή, ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά ρίχνει ένα δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Κάρλος Γκονσάλβες, έλαβε μίζα 2 εκατομμυρίων ευρώ για την εμπλοκή του στη μεταγραφή του Ιντέγιε στην Κίνα.

Δε φαίνεται, πάντως, να υπάρχει βάση σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιθέτως πιθανότατα πρόκειται για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, από αυτά που προκύπτουν συχνά από τις αντιμαχόμενες πλευρές σε τέτοιες περιπτώσεις.

Άλλωστε, θυμίζουμε ότι ο Γκονσάλβες διέδιδε πρόσφατα ότι ο Νιγηριανός παίκτης είχε πάει στον Ολυμπιακό όχι με κανονική μεταγραφή, αλλά με δανεισμό και οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων, σενάριο που επίσης μοιάζει ...επιστημονικής φαντασίας.

Εξάλλου, μάνατζερ του Ιντέγιε, Χουτάν Αχμάντι, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο λέγεται ότι παρακολουθεί μαζί αγώνες σε σουίτα στο «Καραϊσκάκης» και στην Αγγλία, όταν την επισκέπτεται ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Συνεπώς, ο Αχμάντι δεν είχε λόγο να ...συνωμοτήσει με τον Γκονσάλβες για να τη φέρουν πισώπλατα στον πρόεδρο των πρωταθλητών. Το πιθανότερο είναι, λοιπόν, ότι ο Πορτογάλος έκανε απλώς τη δουλειά τους ως ατζέντης και φυσιολογικά έλαβε το ποσοστό που του αναλογούσε για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Πάντως, μπορεί αυτά που γράφονται τις τελευταίες ώρες να είναι σε μεγάλο βαθμό ανακριβή, ωστόσο μόνο και μόνο το γεγονός ότι παίζονται αυτού του είδους τα παιχνίδια, σημαίνει ότι αναμένουμε ...πολεμικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται δε, οι λεπτομέρειες του πολυσυζητημένου διαζυγίου με τον Πάουλο Μπέντο να ρυθμιστούν τελικά στα δικαστήρια! Ποιος το περίμενε πριν λίγο καιρό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags