Facebook Pixel Απίστευτα σχόλια για Βούζα - Αυτά έκανε κι έμειναν όλοι άφωνοι - Άμεσες εξελίξεις στο θέμα προπονητή
| 2017-03-11 11:00:00

Απίστευτα σχόλια για Βούζα - Αυτά έκανε κι έμειναν όλοι άφωνοι - Άμεσες εξελίξεις στο θέμα προπονητή

Απίστευτα σχόλια για Βούζα - Αυτά έκανε κι έμειναν όλοι άφωνοι - Άμεσες εξελίξεις στο θέμα προπονητή

Τι τρέχει με τον Έλληνα κόουτς στον Ολυμπιακό; Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνουν στον Πειραιά μετά απ' το 1-1 κόντρα στην Μπεσίκτας κι εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας;

Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι από την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπεσίκτας, καθώς δεν περίμεναν από τους πρωταθλητές να σταθούν τόσο καλά στο γήπεδο.

Μάλιστα, όπως έλεγαν μετά το παιχνίδι σε Έλληνες συναδέρφους, ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε διαβάσει εξαιρετικά τον αντίπαλο, κάτι που φάνηκε από το στήσιμο του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, μιας και οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να "σβήσουν" όλα τα ατού της τουρκικής ομάδας.

Παράλληλα, τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός λειτούργησε σωστά και επιθετικά απέναντι Μπεσίκτας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με κίνηση στους ενδιάμεσους χώρους, αξιοποίηση των κακών ντουμπλαρισμάτων των ακραίων παικτών των Τούρκων και "χτύπημα" στα αδύνατο ανασταλτικά κομμάτι της, μεταξύ Τόσιτς - Ανστριάνο, (εκεί προκύπτει και η σέντρα για το γκολ, αλλά και η κίνηση του Φιγκέιρας, ο οποίος κόβει στην περιοχή δημιουργώντας υπεραριθμία), αλλά και ακριβώς πάνω στους δύο "ευάλωτους" αμυντικούς. 

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι στάθηκαν στο λάθος του Λεάλι, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο για την έκβαση του αγώνα, αν και πίστωσαν στον Ολυμπιακό πως κατάφερε με καλή αμυντική λειτουργία να κρατήσει σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα που αφήνει τη ρεβάνς ανοιχτή.

Όλα αυτά, βέβαια, και σε συνάρτηση με τα όσα γράφονται από χθες στον "ερυθρόλευκο" Τύπο, δείχνουν ότι μάλλον ο Βασίλης Βούζας κέρδισε το πρώτο μεγάλο στοίχημα, με την ανέλπιστα καλή παρουσία του Ολυμπιακού, κόντρα σε ένα σαφώς πιο ποιοτικό και πιο φορμαρισμένο αντίπαλο.

Πάντως, πιο κομβικό θεωρείται το ματς με τον Ατρόμητο, όπου αν οι πρωταθλητές κερδίσουν, καθαρίζουν σε μεγάλο βαθμό και τον τίτλο, αποκτώντας την πολυτέλεια να αφοσιωθούν στους δύο άλλους θεσμούς.

Όπως και να έχει, όμως, μετά την Μπεσίκτας, ο Έλληνας τεχνικός αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, την ίδια στιγμή που φαίνεται ότι δεν εξελίσσεται και τόσο θετικά η αναζήτηση πρώτου τεχνικού στο Λιμάνι.

Αν, δηλαδή, η ομάδα συνεχίσει το ίδιο καλά και στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, όλα δείχνουν ότι το σενάριο για απόκτηση ξένου προπονητή τώρα, δε θα προχωρήσει και πώς το ζήτημα θα τεθεί ξανά στο τραπέζι μετά το τέλος της σεζόν...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη ατάκα-ανατροπή από Ολυμπακό για Καμπιάσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags