Facebook Pixel Όνομα-ΒΟΜΒΑ για την Ένωση - Τεχνικός με απίστευτο βιογραφικό έπεσε στο τραπέζι για αντι-Ζντοβτς! Λέτε;
| 2017-03-11 22:30:00

Όνομα-ΒΟΜΒΑ για την Ένωση - Τεχνικός με απίστευτο βιογραφικό έπεσε στο τραπέζι για αντι-Ζντοβτς! Λέτε;

Όνομα-ΒΟΜΒΑ για την Ένωση - Τεχνικός με απίστευτο βιογραφικό έπεσε στο τραπέζι για αντι-Ζντοβτς! Λέτε;

Ένας πολύπειρος προπονητής, που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, προτάθηκε στην ΑΕΚ για διάδοχος του Σλοβένου! Η στήλη "Pick n΄ Scroll" στο Twitter έχει τη μεγάλη αποκάλυψη!

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και κυρίως τα όσα έγιναν στο δεύτερο παιχνίδι στο Μονακό, προκάλεσαν αναταράξεις στην ΑΕΚ και έφεραν και το διαζύγιο με τον Γιούρι Ζντοβτς, το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα το Σάββατο.

Η ΑΕΚ, όμως, δεν μπορεί να ...χαθεί και από τη στιγμή που θεωρείται ξανά "μαγαζί-γωνία", είναι φυσιολογικό πολλοί παίκτες και προπονητές να βλέπουν την Ένωση ως μία καλή προοπτική στην καριέρα τους. 

Μάλιστα, πριν φύγει ο Σλοβένος κόουτς, στον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, είχαν προταθεί αρκετοί καλοί προπονητές. Ανάμεσα στις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, λοιπόν, ήταν κι αυτή που αφορούσε τον Αϊτο Ρενέσες, έναν από τους πλέον γνωστούς προπονητές ανά την Ευρώπη!

Ο Ρενέσες μπορεί να είναι πλέον 70 ετών, ωστόσο δούλευε μέχρι πέρυσι στην Κανάρια και το βιογραφικό του είναι γεμάτο. Για χρόνια ολόκληρα ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα (τέσσερις διαφορετικές θητείες) και μάλιστα τον αποκαλούσαν ως μεγάλο λούζερ, γιατί είχε πάντα ομάδες με πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν μπορούσε να πάρει το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ο Ρενέσες υπήρξε προπονητής και της εθνικής Ισπανίας, αλλά και του Γιώργου Πρίντεζη στη Μάλαγα, ενώ μεταξύ άλλων έχει κάτσει στον πάγκο των Μπανταλόνα και Σεβίλλη.

Συνολικά έχει σηκώσει 9 πρωταθλήματα Ισπανίας, όλα με την Μπάρτσα, 5 Κύπελλα (4 με την Μπαρτσελόνα και 1 με την Μπανταλόνα), 1 Κύπελλο Σαπόρτα και 2 Κόρατς με την Μπαρτσελόνα, 1 Γιούροκαπ και 1 Ούλεμπ Καμπ με την Μπανταλόνα. Επίσης, είχε οδηγήσει την εθνική Ισπανίας και στο αργυρό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 2008 στο Πεκίνο.

Παρότι η πρόταση αυτή συζητήθηκε έντονα στο εσωτερικό της ΑΕΚ, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Εξάλλου, προς το παρόν η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα ότι προχωράει με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, μέχρι πρότινος βοηθό του Ζντοβτς.

Η ανακοίνωση, μάλιστα, αναφέρει πως θα κάτσει στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο τη Δευτέρα η ΑΕΚ έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags