Facebook Pixel Σενάριο για επιστροφή-βόμβα μετά την Μπεσίκτας - Αν σκάσει, θα πέσουν τα τσιμέντα όλου του Πειραιά!
| 2017-03-17 14:00:00

Σενάριο για επιστροφή-βόμβα μετά την Μπεσίκτας - Αν σκάσει, θα πέσουν τα τσιμέντα όλου του Πειραιά!

Σενάριο για επιστροφή-βόμβα μετά την Μπεσίκτας - Αν σκάσει, θα πέσουν τα τσιμέντα όλου του Πειραιά!

Την ώρα που υπάρχουν μουρμούρες στον Ολυμπιακό μετά τον βαρύ αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, φουντώνουν οι φήμες για μία μεταγραφή που θα τρελάνει τους οπαδούς!

Ο Νικόλα Λεάλι έχει μπει στο στόχαστρο των πάντων μετά τον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας και όπως είναι κάτι παραπάνω από σαφές, τα ...ψωμιά του είναι μετρημένα στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ιταλός δεν έχει απολύτως κανένα μέλλον στο Λιμάνι και μάλιστα, όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση, με το πάρα πολύ βαρύ κλίμα εναντίον του εντός κι εκτός των τειχών της ομάδας, δείχνει εξαιρετικά απίθανο ακόμα και το αν θα φορέσει από εδώ και πέρα σε άλλο επίσημο ματς τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο.

Αλλωστε, ο δανεικός από τη Γιουβέντους τερματοφύλακας έχει συμπληρώσει προ πολλού το όριο των υποχρεωτικών συμμετοχών, που προέβλεπε η συμφωνία δανεισμού του στον Ολυμπιακό και έτσι, στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές που απομένουν για το πρωτάθλημα, αλλά και στα 2 ή 3 ματς του Κυπέλλου, το απολύτως λογικό είναι να μη χρησιμοποιηθεί καθόλου και να πάρει τα δύσκολα ματς ο Καπίνο και ίσως κάποια παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας μετράει αντίστροφα το χρόνο παραμονής του στον Πειραιά και δεν θα γίνει καμία κίνηση απόκτησής του από τη Γιουβέντους.

Την ίδια ώρα κι ενόψει καλοκαιριού, πληθαίνουν στην Ισπανία τα δημοσιεύματα που θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση του Ρομπέρτο από την Εσπανιόλ!

Προσοχή, δεν λέει κανείς ότι στον Ολυμπιακό ήδη εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου, ωστόσο σίγουρα πρόκειται για μια υπόθεση που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Ο Κίκε Σάνστσεθ Φλόρες προανήγγειλε την εντός ολίγων μηνών αποχώρηση από την ομάδα του Ρομπέρτο, καθώς θεωρεί πολυτέλεια να υπάρχει ένας τόσο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στο ρόστερ για να παίζει σε 5-6 ματς. Τόσα ακριβώς έχει παίξει από την αρχή της σεζόν ο Ρομπέρτο: μόλις 6 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δεδομένο πραγματικά λυπηρό και μη αναμενόμενο για την καριέρα αυτού του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές του ισπανικού Τύπου, αν δεν βρεθεί ομάδα να αγοράσει τα δικαιώματα του Ρομπέρτο, τότε θα παραχωρηθεί ως δανεικός. Σενάριο που μπορεί να ταιριάξει στα "θέλω" του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα το αν θα εμπιστευτεί απόλυτα τη νέα σεζόν τον Στέφανο Καπίνο ή αν ο Ελληνας τερματοφύλακας δεν είναι ακόμα έτοιμος για να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού στα πολύ μεγάλα και απαιτητικά ματς.

Από τη μεριά του πάντως, ο Ρομπέρτο συνεχίζει να μιλάει με φίλους του από την ομάδα και την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της επιστροφής. Βέβαια, είναι πολύ μετρημένος και προσεκτικός στα λόγια που χρησιμοποιεί, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι εδώ και καιρό έχει πάψει να αναφέρει το οικογενειακό ζήτημα, που τον ώθησε να επιστρέψει στην Ισπανία και φαίνεται αποφασισμένος τη δεδομένη χρονική στιγμή να βάλει την καριέρα του πάνω απ' όλα...

Μάλιστα, αν όπως όλα δείχνουν, παραμείνει στον Ολυμπιακό ο κολλητός του φίλος, Αλμπέρτο Μποτία, τότε σίγουρα θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να επιστρέψει στην ομάδα, αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags