Facebook Pixel Γιατί "έφαγε" τον Βούζα ο Μαρινάκης - Ένα προς ένα τα "εγκλήματα" που φέρνουν "καμικάζι" στο Λιμάνι!
| 2017-03-23 12:45:00

Γιατί "έφαγε" τον Βούζα ο Μαρινάκης - Ένα προς ένα τα "εγκλήματα" που φέρνουν "καμικάζι" στο Λιμάνι!

Γιατί "έφαγε" τον Βούζα ο Μαρινάκης - Ένα προς ένα τα "εγκλήματα" που φέρνουν "καμικάζι" στο Λιμάνι!

Υπάρχουν λόγοι που αποφάσισαν οι πρωταθλητές αλλαγή στον πάγκο! Τι χρεώνουν στον προηγούμενο κόουτς; Διάβασε στο sportdog γιατί φέρνουν στην ομάδα τον Τάκη Λεμονή!

Να "συμμαζέψουν" τα αποδυτήρια και να δώσουν νέα κίνητρα, καθώς και να πωρώσουν τους παίκτες επιχειρούν στον Ολυμπιακό με την κίνηση της νέας αλλαγής προπονητή και της απομάκρυνσης του Βασίλη Βούζα από το (υπηρεσιακό έτσι κι αλλιώς) πόστο του.

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν ότι το πείραμα με τον Βούζα απέτυχε και στρέφονται σε μια λύση (Τάκης Λεμονής) που πιστεύουν ότι μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα στην ομάδα ενόψει του πολύ δύσκολου 15νθημέρου, που θα ακολουθήσει τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στο διάστημα αυτό, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να "κλειδώσει" τον τίτλο του πρωταθλήματος και πρέπει οπωσδήποτε να τα καταφέρει, ενώ πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, υποδεχόμενος την ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Όλα αυτά πριν έρθει το Πάσχα.

Στο Λιμάνι αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα και ιδιαίτερα μετά το αποτέλεσμα και την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ότι ο Βούζας δεν μπορούσε να σταθεί στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια και ότι δεν είχε το χάρισμα να εμπνεύσει τους παίκτες με το δασκαλίστικο στυλ του.

Μπορεί η εμφάνιση των παικτών να ήταν κάκιστη, όμως το ...ιστορικό χαμηλό της μίας τελικής ενέργειας σε όλο το ματς χρεώνεται ως επί το πλείστον στον προπονητή, που δεν κατάφερε να "τσιτώσει" τον εγωισμό των παικτών, καθώς και να τους τρίξει τα δόντια πριν έρθουν τα στραπάτσα και όχι μετά.

Η ομάδα χρειαζόταν έναν "καμικάζι" για το φινάλε του φετινού μαραθωνίου και ο Βούζας με τη νοοτροπία του "καθηγητή", που έχει αποκτήσει στην καριέρα του, δουλεύοντας ως επί το πλείστον με νεαρούς παίκτες και θέλοντας να τα έχει καλά με όλους, δεν κατάφερε να τους δώσει την απαιτούμενη ψυχολογική ανάταση, ούτε και να τους πείσει να ματώσουν στο γήπεδο για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ανθρωπος χαμηλών τόνων και χωρίς παραστάσεις από τα αποδυτήρια μεγάλων ομάδων, έχασε πολύ γρήγορα τα όποια ερείσματα είχε μέσα σε εκείνα των Ερυθρολεύκων. Αλλά το μεγαλύτερο κακό το έκαναν οι δηλώσεις του μετά τα χαμένα ματς με την Μπεσίκτας και τον ΠΑΟ και η εμφανής προτεραιότητά του να προστατεύσει τον εαυτό του και τους συνεργάτες του, προκειμένου να βγουν από το κάδρο των ηττών.

Το πρωτοφανές διπλό "άδειασμα" στον Λεάλι (στοχοποίηση στις δηλώσεις μετά το ματς στην Πόλη και αποκλεισμός από την αποστολή για τη Λεωφόρο) αποδείχτηκε πως ήταν μόνο η αρχή, καθώς ακολούθησε ο δημόσιος "εξάψαλμος" των παικτών για την εμφάνισή τους στο ντέρμπι και τη συνολικότερη συμπεριφορά τους.

Με δεδομένο ότι το κλίμα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δεν βρίσκονται στο ιδανικότερο σημείο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση άμεσα να προχωρήσουν στην έλευση ενός προπονητή, που να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και να τους ενώσει.

Η περίπτωση του Τάκη Λεμονή δεν ήταν σίγουρα στις προτεραιότητες της διοίκησης, κρίνεται όμως αναγκαία στην κατάσταση που έχουν φτάσει τα πράγματα, ώστε τουλάχιστον από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα να βγάζει πάθος στα παιχνίδια και να παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελά πράγματα στον Ολυμπιακό - Χαμός με Λεμονή και οπαδούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags