Facebook Pixel Τι λες τώρα: Ανακοίνωσε Λεμονή, πούλησε και παίκτη (τραυματία!) ο Ολυμπιακός - Απρόσμενο deal για τον...
| 2017-03-23 14:30:00

Τι λες τώρα: Ανακοίνωσε Λεμονή, πούλησε και παίκτη (τραυματία!) ο Ολυμπιακός - Απρόσμενο deal για τον...

Τι λες τώρα: Ανακοίνωσε Λεμονή, πούλησε και παίκτη (τραυματία!) ο Ολυμπιακός - Απρόσμενο deal για τον...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο λιμάνι! Τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν για προπονητή, παράλληλα προχωρούσαν σε μία αδιανόητη συμφωνία! O Σκύλος αποκαλύπτει!

Μπορεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες να ασχολήθηκαν εντατικά με το θέμα του νέου προπονητή, καθώς η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του Τάκη Λεμονή, αφού είχε κάνει επαφές και με άλλους τεχνικούς, ωστόσο παράλληλα φαίνεται πως έτρεχε και μία άλλη υπόθεση, που αφορούσε την πώληση ενός ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty", θα φορά και του χρόνου τη φανέλα της Μαλίν, που τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για την αγορά του παίκτη, έναντι 700.000 ευρώ!

Πρόκειται σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ποσό και ένα ακόμα super deal των Eρυθρολεύκων, καθώς μιλάμε για ένα παίκτη που δεν υπολογιζόταν, που έπαιζε δανεικός στο εξωτερικό και, μάλιστα, πωλήθηκε όντας σοβαρά τραυματίας!

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Έλληνας υπέστη ρήξη χιαστών σε αναμέτρηση με τη Λόκερεν μετά από μαρκάρισμα του Γιώργου Γκαλίτσιου και θα επιστρέψει ξανά στη δράση το φθινόπωρο.

Παρόλα αυτά, η βελγική ομάδα αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη, από τη μία για να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του και από την άλλη γιατί εκτίμησε τις ικανότητές του όσο αγωνίστηκε στην ομάδα, με 6 γκολ και 3 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτος Γαβαθιώτης: "Θα πάρει τα σώβρακα της Κούλας ο Τάκης"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags