Facebook Pixel Απίθανο όνομα για την επίθεση της ΑΕΚ - Αξίζει μια περιουσία, τον ήθελε ο ΠΑΟΚ αντί του ...Πρίγιοβιτς!
| 2017-03-24 16:15:00

Απίθανο όνομα για την επίθεση της ΑΕΚ - Αξίζει μια περιουσία, τον ήθελε ο ΠΑΟΚ αντί του ...Πρίγιοβιτς!

Απίθανο όνομα για την επίθεση της ΑΕΚ - Αξίζει μια περιουσία, τον ήθελε ο ΠΑΟΚ αντί του ...Πρίγιοβιτς!

Φοβερός φορ γράφτηκε για την Ένωση, ωστόσο πρόκειται για δύσκολη μεταγραφή που κοστίζει τρελά λεφτά. Ποιος είναι ο άσος που λέγεται ότι αρέσει τρελά στον Μπάγεβιτς;

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν είναι λογικό να έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τις ελληνικές ομάδες ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως γράφτηκε σήμερα, λοιπόν, η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του Ρίαντ Μπάγιτς, του 23χρονου επιθετικού της Κόνιασπορ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας, ο Βόσνιος άσος αποτελεί "καψούρα" του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα ήθελε να τον δει το καλοκαίρι με τα χρώματα της Ένωσης.

Μπορεί όντως ο συγκεκριμένος παίκτης να αρέσει πολύ στον "Ντούσκο", ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία πολύ ακριβή περίπτωση και μάλλον ...απλησίαστη, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για κάθε ελληνική ομάδα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι για τον Ρίαντ Μπάγιτς ενδιαφέρθηκε δύο φορές ο ΠΑΟΚ, πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος, πριν κατασταλάξει στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο έκανε πίσω λόγω των απαιτήσεων της τουρκικής ομάδας, οι οποίες ξεκινούσαν τα 4 εκ. ευρώ!

Πλέον, ο 23χρονος άσος έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (5 εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt), με 12 γκολ και 3 ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, θεωρείται το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Κόνιασπορ, η οποία αναμένεται το καλοκαίρι να ζητήσει "γη και ύδωρ" από τους υποψηφίους αγοραστές.

Ήδη, άλλωστε, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τις παραδοσιακές δυνατές και πλούσιες τουρκικές ομάδες, κάτι που βάζει αυτόματα ...απαγορευτικό στην ΑΕΚ.

Εκτός, βέβαια, αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφασίσει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, κάτι που δε συγκεντρώνει πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που πρωταρχικός στόχος του αφεντικού της Ένωσης είναι η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο, για τον οποίο όντως αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags