Facebook Pixel Στα κάγκελα στον ΠΑΟ με Σκίμπε - Γιατί τρελάθηκαν με τον Γερμάνο - Τι έγινε με τον Ζέκα και με τον...
| 2017-03-25 14:30:00

Στα κάγκελα στον ΠΑΟ με Σκίμπε - Γιατί τρελάθηκαν με τον Γερμάνο - Τι έγινε με τον Ζέκα και με τον...

Στα κάγκελα στον ΠΑΟ με Σκίμπε - Γιατί τρελάθηκαν με τον Γερμάνο - Τι έγινε με τον Ζέκα και με τον...

Ποιος παίκτης των Πρασίνων «φωνάζει» ότι αξίζει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για ποιο λόγο οι Πράσινοι τα… πήραν με τον Γερμανό τεχνικό;

Το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος στο Βέλγιο το Σάββατο είναι σίγουρα το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής, αλλά ταυτόχρονα ίσως και το πιο σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης υπάρχουν ορισμένα καλά νέα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε. Το πρώτο προέρχεται από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής και την τρομερή εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο. Με δεδομένο ότι ο βασικός γκολκίπερ Εθνικής, Ορέστης Καρνέζης, χάνει το ματς λόγω τραυματισμού, ο Γερμανός τεχνικός αμφιταλαντευόταν για το ποιον θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Καπίνο, όμως, έδειξε πως έχει επιστρέψει δριμύτερος μετά από τον δικό του τραυματισμό και θα αγωνιστεί βασικός στο Βέλγιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Παράλληλα, η Εθνική θα έχει στη διάθεσή της και με μια… μεταγραφή, καθώς ο Κάρλος Ζέκα πήρε την ελληνική υπηκοότητα, μετά από έντονες πιέσεις του Σκίμπε, και θα προσθέσει ακόμα μια λύση στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο με τη «γαλανόλευκη» ως βασικός!

Πάντως, η κλήση του Ζέκα και κυρίως το γεγονός ότι ο Σκίμπε έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον έχει μαζί στο Βέλγιο δημιουργεί απορίες και κατά κάποιον τρόπο δικαιώνει τον Παναθηναϊκό για έναν άλλο παίκτη του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και οι Πράσινοι «φώναζαν» πως του αξίζει μια θέση στην Εθνική. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με την τρομερή απόδοση που έπιασε ο Έλληνας μέσος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εύλογα, μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί το εξής: Από τη στιγμή που ο Σκίμπε ήθελε έναν παίκτη στο κέντρο, γιατί να… τρέξει να ελληνοποιήσει έναν ξένο και να μην καλέσει τον Κουρμπέλη; Ή ακόμα καλύτερα ας πάρει μαζί του και τους δυο, όπως άλλωστε θα ήταν το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό και όπως αξίζει σε αμφότερους τους παίκτες βάσει φόρμας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags