Facebook Pixel «Κλείδωσε» η επιστροφή Έλληνα άσου στον Πειραιά – Ποιον μπορεί να φέρει το καλοκαίρι ο ...νέος τεχνικός!
| 2017-03-28 10:15:00

«Κλείδωσε» η επιστροφή Έλληνα άσου στον Πειραιά – Ποιον μπορεί να φέρει το καλοκαίρι ο ...νέος τεχνικός!

«Κλείδωσε» η επιστροφή Έλληνα άσου στον Πειραιά – Ποιον μπορεί να φέρει το καλοκαίρι ο ...νέος τεχνικός!

Τι μεταγραφή έχουν «κλείσει» ήδη οι Eρυθρόλευκοι και για ποια θέση; Ποιος πιθανότατα να φέρει την ανατροπή και με ποιον παίκτη; Διάβασε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog!

Χαμηλές είναι οι πιθανότητες επαλήθευσης των γαλλικών σεναρίων σχετικά με το "φλερτ" Ολυμπιακού και Ζαν-Λουί Λεκά.

Στην πατρίδα του ...Φρανσουά Μοντέστο φαίνεται πως βρήκαν μια πολύ καλή ευκαιρία στην επί μια τριετία (2013-16) συνεργασία του νυν αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών με τον 31χρονο τερματοφύλακα για να προσθέσουν έναν ακόμα "μνηστήρα" για τα γάντια του, καθώς μάλιστα, ο Λεκά έχει ξεκαθαρίσει ότι φεύγει το καλοκαίρι από την Μπαστιά.

Όμως, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, οι προτεραιότητες στο Λιμάνι σχετικά με το "Νο.2" κάτω από τα γκολπόστ για τη νέα σεζόν είναι άλλες.

Οι Ερυθρόλευκοι τελειώνουν τον Μάιο με την υπόθεση του Νικόλα Λεάλι, που πέρασε και δεν ακούμπησε από το Λιμάνι και στις βασικές σκέψεις της ομάδας φαίνεται αυτή τη στιγμή πως βρίσκεται η επιστροφή από τον Πανιώνιο του 24χρονου, Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου και έχει αφήσει φέτος άριστες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αλλωστε, ο Λεκά δεν έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό μέχρι στιγμής και παρότι το όνομά του δεν είναι άγνωστο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, το γεγονός ότι μέχρι τώρα στην καριέρα του υπήρξε βασικός στην ομάδα του μόνο τις δύο τελευταίες σεζόν δεν μπορεί παρά να προβληματίζει και να δημιουργεί δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με τα ενδεχόμενο της απόκτησης του.

Παράλληλα, για τις πιθανότητες του Λεκά να ενταχθεί στον Ολυμπιακό δεν είναι και ό,τι πιο αισιόδοξο το γεγονός πως δεν έχει συνηθίσει στην πίεση του πρωταθλητισμού. Αντίθετα, παίζει σε μια ομάδα που είναι χωρίς νίκη από τον Δεκέμβριο(!) και 19η στη βαθμολογία σε σύνολο 20 ομάδων, έπειτα από 30 αγωνιστικές...

Κατά συνέπεια, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα σπάσει για τη νέα σεζόν ως δίδυμο τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό αυτό των Καπίνο - Γιαννιώτη, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι τα πλάνα και οι υποθέσεις για το καλοκαίρι μπορεί εύκολα να μεταβληθούν, αν αναλάβει τα ηνία της ομάδας ξένος τεχνικός (και ειδικά Γάλλος...) μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ασφαλώς και στον Ολυμπιακό έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, στον οποίο δεν περιλαμβάνεται ξένος τερματοφύλακας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να διαφοροποιηθούν κάποια σχέδια, ανάλογα και με τον προπονητή της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Γι' αυτό και θα είναι ίσως χρήσιμο να διατηρήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το όνομα του βασικού τερματοφύλακα της Μπαστιά, Ζαν-Λουί Λεκά...

Δείτε σε βίντεο τον Λεκά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags