Facebook Pixel Γιατί άναψε φωτιά στον ΠΑΟΚ - Το κρυφό συμβόλαιο του Έλληνα άσου και ο παικταράς στον ...Ολυμπιακό!
| 2017-03-28 11:30:00

Γιατί άναψε φωτιά στον ΠΑΟΚ - Το κρυφό συμβόλαιο του Έλληνα άσου και ο παικταράς στον ...Ολυμπιακό!

Γιατί άναψε φωτιά στον ΠΑΟΚ - Το κρυφό συμβόλαιο του Έλληνα άσου και ο παικταράς στον ...Ολυμπιακό!

Ποιος έχει παλαβώσει τους πάντες στον Δικέφαλο με τα ...καμώματά του; Τι έκανε και έχει βγάλει τους "ασπρόμαυρους" από τα ρούχα τους; Ο Sportdog έχει το καυτό παρασκήνιο...

Με αφορμή τη διαδικτυακή διαμάχη που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Τζαβέλα, τον Ίβιτς και τον Γιώργο Σαββίδη, ακούγονται διάφορα και για μία άλλη σχέση που βρίσκεται σε κρίση, αυτή του ΠΑΟΚ με κορυφαίο μάνατζερ. 

Συγκεκριμένα, μία φημολογία μηνών στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι οι επαφές του Δικεφάλου και του γνωστού ατζέντη Πολ Κουτσολιάκου είναι αυτή τη στιγμή ανύπαρκτες.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το υστερόγραφο στο τελευταίο blog του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βασιλόπουλου, στο sdna.gr, σύμφωνα με το οποίο: "ευθύνες για όσα συμβαίνουν, έχει και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Πολ Κουτσολιάκου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα. Αποδεδειγμένα έχει δημιουργήσει προβλήματα. Κι όσο ο οργανισμός δεν κόβει κάθε επαφή και γέφυρα με ανθρώπους που του δημιουργούν προβλήματα, θα πνίγεται σε μια κουταλιά νερό".

Για να καταλάβετε, πάντως, για πόσο στενή σχέση μιλάμε (σ.σ. ΠΑΕ και μάνατζερ), αρκεί να θυμίσουμε τα εξής:

Μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε φέρει την πρόταση-σωτηρία της ΠΑΕ για τον Βιεϊρίνια (χάρη στη συγκεκριμένη πώληση δεν πτώχευσε η ομάδα, αντέχοντας μέχρι να μπει ο Σαββίδης και γλυτώνοντας από διάφορες περιπέτειες και αγωνίες τους Βρύζα - Ζαγοράκη). Και η αλήθεια είναι από τη συγκεκριμένη δουλειά ο Κουτσολιάκος είχε προνομιακή μεταχείριση στην προώθηση παικτών από την ομάδα και τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Αυτά, όμως, απ' ότι φαίνεται, ανήκουν στο παρελθόν. Ο Τζαβέλλας, πελάτης του μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, αποδεχόμενος το ...διοικητικό μήνυμα είχε ανανεώσει μόνος του το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, χωρίς την παρουσία του Κουτσολιάκου, κάτι που έφερε, όπως ήταν φυσικό, το διαζύγιο με τον κορυφαίο μάνατζερ.

Ο Πέλκας, άλλος πελάτης του Κουτσολιάκου, ουσιαστικά "αυτοδιαχειρίζεται", έχοντας ξεκάθαρα επίσης πάρει το μήνυμα να σταματήσει τη συνεργασία τους. Νωπή είναι και η πρόσφατη (καλοκαιρινή) συμπεριφορά στον Τζιόλη, ο οποίος ακόμη εκπροσωπείται από τον Πολ και προφανώς το συγκεκριμένο γεγονός έπαιξε τον ρόλο του ώστε να φύγει με επεισοδιακό τρόπο από την ομάδα ο διεθνής μέσος. Εξαιτίας, λοιπόν, του Τζιόλη και της διεκδίκησης εκ μέρους του Κουτσολιάκου της νόμιμης προμήθειας από τη μεταγραφή του (ως δανεικός) πριν δύο χρόνια στην Καϊσέρισπορ, ο Κουτσολιάκος προσέφυγε στα δικαστήρια και του επιδικάστηκε ποσό που ξεπέρασε τις 200.000 ευρώ!

Παράλληλα, ο γνωστός ατζέντης εκπροσωπεί εδώ και χρόνια και τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού. Την εποχή, όμως, που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή για το Λιμάνι (καλοκαίρι 2014), είχε βρεθεί πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ μέσω συζητήσεων του Κουτσολιάκου με τον Ζήση Βρύζα. Τελικά, ο Φορτούνης κατέληξε στον Πειραιά με τη σύμφωνη γνώμη του ατζέντη του, κάτι που είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του τότε και ο ίδιος ο παίκτης. Θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν στραβώσει εκείνη την εποχή με αυτή την εξέλιξη και πιο πολύ με τον τρόπο που βγήκε προς τον Τύπο η μεταγραφή (σ.σ. μεγάλη νίκη Ολυμπιακού κόντρα στον Σαββίδη).

"Γίνονταν συζητήσεις του μάνατζέρ μου με τον κ. Βρύζα, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για τους λόγους που προανέφερα. Συζήτησα με τον μάνατζέρ μου, καταλήξαμε στην τελική επιλογή το Σάββατο το βράδυ και ενημερώσαμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άμεσα για την απόφασή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το ότι δεν ήρθα τελικά στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ αυτή την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και ήταν τιμητική για μένα η πρότασή του", είχε τονίσει τότε ο Φορτούνης.

Προφανείς, λοιπόν, οι λόγοι που η αγάπη έγινε μίσος και από τις δύο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Σαββίδης διασκέδαζε μαζί με Έλληνα άσο - Δε φαντάζεσαι τι έγινε μετά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags