Facebook Pixel Δήλωση–κεραυνός για τον Παναθηναϊκό από Έλληνα παίκτη - Θέλει να τινάξει τους Πράσινους στον αέρα;
| 2017-03-29 10:45:00

Δήλωση–κεραυνός για τον Παναθηναϊκό από Έλληνα παίκτη - Θέλει να τινάξει τους Πράσινους στον αέρα;

Δήλωση–κεραυνός για τον Παναθηναϊκό από Έλληνα παίκτη - Θέλει να τινάξει τους Πράσινους στον αέρα;

Ποιος έμπειρος άσος ανάβει φωτιές με αυτά που υποστηρίζει για το Τριφύλλι; Γιατί είναι εκνευρισμένος και πώς "προειδοποιεί" η πλευρά του; Ο Sportdog έχει καυτό παρασκήνιο!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού η είδηση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς την Παρασκευή ολοκληρώνεται η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Η πλευρά τού ποδοσφαιριστή κάνει λόγο για "πραξικοπηματική απόφαση" που ευνοεί τον Παναθηναϊκό, με τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη, Πάρη Ατλαμάζογλου, να αναλύει στο SportDog τι σημαίνει η αλλαγή στην ημερομηνία έκδοσης της απόφασης για τη λύση στο συμβόλαιο του παίκτη (που είχαν λάβει εδώ και αρκετό καιρό όλα τα διάδικα μέρη).

Τι ισχύει τώρα; Μετά την αλλαγή στην ημερομηνία έκδοσης της απόφασης από 25 Ιανουαρίου (που λύθηκε το συμβόλαιο), σε 23 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα έφεσης! "Ο Παναθηναϊκός κάνει δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν έχει χρήματα να πληρώσει", υποστηρίζει σχετικά η πλευρά του παίκτη, αν και θεωρεί ότι δεν μπορεί να επηρεαστεί το ποσό που ζητάει ο παίκτης ως αποζημίωση.

Το ζήτημα, ωστόσο, δεν αφορά μόνο τον Ταυλαρίδη και τα συμφέροντά του που ίσως θίγονται, αλλά και την πλευρά του Παναθηναϊκού. Γιατί ο δικηγόρος τού Έλληνα άσου δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους "πράσινους", που όλο το προηγούμενο διάστημα τον είχαν συμβατικά δεσμευμένο και το δελτίο του στην ΕΠΟ ήταν ανενεργό.

Σύμφωνα με την πλευρά τού πεπειραμένου ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που έχει εκδοθεί η απόφαση στις 25 Ιανουαρίου και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τότε έφεση, τώρα έρχεται με πραξικοπηματικό τρόπο να αλλάξει την ημερομηνία της έκδοσης. Μόνο που η πλευρά τού Ταυλαρίδη είναι αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα άκρα, καθώς θεωρούν ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τη συμπεριφορά τους έχουν κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας.

Και το ενδεχόμενο να βρεθούνε προ εκπλήξεως οι "πράσινοι" λίγο πριν από τη λήξη της προθεσμίας για να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο, για την αδειοδότηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι πολύ ορατό... "Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, είμαστε αποφασισμένοι και τους έχουμε ενημερώσει όλους", συπληρώνει με νόημα η πλευρά του Ταυλαρίδη.

Πάντως, από χθες ο SportDog σάς έχει ενημερώσει με χθεσινό ρεπορτάζ, ότι στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως όλα θα τακτοποιηθούν στην ώρα και πως με προσωπικές κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags