Facebook Pixel Τρομερές εξελίξεις με Ταυλαρίδη και ΠΑΟ - Κίνδυνος για το "τριφύλλι" να χάσει παικταρά του Ουζουνίδη!
| 2017-03-30 13:30:00

Τρομερές εξελίξεις με Ταυλαρίδη και ΠΑΟ - Κίνδυνος για το "τριφύλλι" να χάσει παικταρά του Ουζουνίδη!

Τρομερές εξελίξεις με Ταυλαρίδη και ΠΑΟ - Κίνδυνος για το "τριφύλλι" να χάσει παικταρά του Ουζουνίδη!

Ποιος το περίμενε ότι θα έφτασαν τα πράγματα με τον Έλληνα στόπερ σ' αυτό το σημείο. Γιατί η καραμπόλα που έρχεται μπορεί να στοιχίσει στους Πράσινους και ...μεταγραφικά!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες η στάση του Στάθη Ταυλαρίδη, οποίος, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του από χθες στο SportDog, απαιτεί όλα τα χρήματα που του οφείλονται, προκαλώντας έτσι πρόβλημα στους Πράσινους, λίγες ώρες πριν καταθέσουν τον φάκελο για την αδειοδότηση.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στο Τριφύλλι είναι διατεθειμένοι να τακτοποιήσουν το συντομότερο δυνατό την εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Έλληνα άσο, προκειμένου να ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος και να μην υπάρξει κανένα θέμα με την άδεια.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ο SportDog, σας έχει ενημερώσει για την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για να διευθετηθούν όλα τα ανοιχτά μέτωπα που αφορούν οφειλές του συλλόγου.

Πάντως, η όλη η υπόθεση με τον Στάθη Ταυλαρίδη μπορεί να φέρει κι άλλες συνέπειες στον Παναθηναϊκό, που δεν αφορούν οικονομικά ζητήματα αλλά ...μεταγραφικά!

Ο Έλληνας αμυντικός έχει μάνατζερ τον Πασχάλη Τουντούρη, ο οποίος λέγεται ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αν και είναι ατζέντης του Γιάννη Αναστασίου, του Αμπντούλ Ατζαγκούν, αλλά και του νυν νεαρού "πράσινου" άσου, Τάσου Χατζηγιοβάννη.

Η κόντρα, λοιπόν, που έχει ξεσπάσει με τον Στάθη Ταυλαρίδη, προφανώς και επηρεάζει και τις επαφές με τον εν λόγω μάνατζερ, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως εκπροσωπεί και τον Πέτρο Ορφανίδη της Ξάνθης, ο οποίος είναι ένας βασικός στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη για το καλοκαίρι!

Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι αν οι Πράσινοι θέλουν να κινηθούν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θα πέσουν πάνω σε ...τοίχο, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή τα έχουν "σπάσει" με τον ατζέντη του, όπως τουλάχιστον φημολογείται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags