Facebook Pixel Πήραν φωτιά τα Σπάτα – Συναγερμός στην ΑΕΚ για την ταλεντάρα, τι "τρέχει" με Ελευθερόπουλο-Νικοπολίδη
| 2017-04-05 10:30:00

Πήραν φωτιά τα Σπάτα – Συναγερμός στην ΑΕΚ για την ταλεντάρα, τι "τρέχει" με Ελευθερόπουλο-Νικοπολίδη

Πήραν φωτιά τα Σπάτα – Συναγερμός στην ΑΕΚ για την ταλεντάρα, τι "τρέχει" με Ελευθερόπουλο-Νικοπολίδη

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος για ικανό παίκτη της Ένωσης! Γιατί υπάρχει περίπτωση να «καεί»; Ποια είναι τα δικά του λάθη; Πώς μπορεί να γυρίσει η κατάσταση; Ο SportDog κάτι μύρισε...

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και απέδειξε ότι έχει ανέβει επίπεδο απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως η Ένωση, η οποία έχασε το παιχνίδι για πολλούς λόγους. Εκτός από τις κακές επιλογές του Χιμένεθ, η ήττα θα μπορούσε να χρεωθεί και ατομικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Αυτός που σίγουρα δέχτηκε σφοδρή κριτική, παρότι τον πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ (τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο και οι οπαδοί) ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες.

Αυτός που σίγουρα έμεινε στο απυρόβλητο, αν και δε θα έπρεπε, ήταν ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 22χρονος τερματοφύλακας άδραξε την ευκαιρία στην Ένωση, μετά τις γκέλες του Ανέστη και έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε τερματοφυλακάρα. Έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης, αλλά μέχρι στιγμής θυμίζει ...Ελευθερόπουλο.

Μπορεί, δηλαδή, να σου κάνει τη σούπερ απόκρουση και να δεχτεί το γκολ που δεν το περιμένεις, δείγμα της έλλειψης σταθερότητας. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο "Ολλανδός" φέρει απόλυτη ευθύνη στο τρίτο γκολ, όπου φαίνεται πως δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Η εκτίναξη που έκανε στο γύρισμα του Λουντ ήταν τραγική, άφησε την μπάλα να περάσει και ο Μπεργκ πλάσαρε στην κενή εστία.

Για να είμαστε αντικειμενικοί, η ήττα της ΑΕΚ ήταν δίκαιη βάσει της εικόνας της. Δεν αντιλέγουμε ότι ο Μπάρκας με αποκρούσεις του σε άλλα παιχνίδια, όπως στο ματς της Λεωφόρου στον πρώτο γύρο, έδωσε βαθμούς στην ομάδα του. Η Ένωση, όμως, έχασε και βαθμούς εξαιτίας του, οι οποίοι τώρα αποδεικνύονται ...χρυσάφι, γεγονός που συζητιέται μέσα στην ομάδα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τεράστια γκάφα του στο Καυταντζόγλειο, κόντρα στον Ηρακλή (έληξε 2-2); Επίσης, στο Αγρίνιο δέχθηκε τρία γκολ όρθιος, όπως και στην Τρίπολη.

Είναι δεδομένο ότι το καμπανάκι έχει χτυπήσει για τον ύψους 1,96 τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν πλήρωσε τα λάθη του, όπως συνέβη με τον Ανέστη. Ο Χιμένεθ μετά την γκέλα με τον Ηρακλή, τον ξεκίνησε κανονικά βασικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και απλά τον άφησε στον πάγκο στο ματς με τη Λάρισα. Το μάθημά του, όμως, δεν το πήρε...

Γιατί όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στα Σπάτα, ξέρουν ότι ο Μπάρκας βασίζεται πολύ στο ταλέντο του, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά δε δουλεύει, όσο χρειάζεται τουλάχιστον...

Αυτό είναι το μέγιστο λάθος για έναν φέρελπι γκολκίπερ. Διότι, διαχρονικά έχουμε δει φοβερούς τερματοφύλακες με τρομερά προσόντα που δεν εξελίχθηκαν ποτέ και άλλους που δούλεψαν, έμειναν 10 χρόνια στον πάγκο, άρπαξαν την ευκαιρία τους και έκαναν μεγάλη καριέρα με επιτυχίες. Τρανταχτό παράδειγμα ο Νικοπολίδης, τον οποίο μάλλον θα πρέπει να μελετήσει ο "ψηλός", αν δε θέλει να χάσει τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιος Αραούχο; Αυτό θα είναι το "μπαμ" του Τίγρη για την επίθεση - Θα πέσετε κάτω!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags