Facebook Pixel Έρχεται διαζύγιο - έκπληξη! Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ίβιτς "τρώει" βασικό στο Περιστέρι - Δείτε τι έγινε...
| 2017-04-06 11:15:00

Έρχεται διαζύγιο - έκπληξη! Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ίβιτς "τρώει" βασικό στο Περιστέρι - Δείτε τι έγινε...

Έρχεται διαζύγιο - έκπληξη! Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ίβιτς "τρώει" βασικό στο Περιστέρι - Δείτε τι έγινε...

Παρότι ο Δικέφαλος νίκησε τον Ατρόμητο για πλάκα, ο Σέρβος προπονητής έχει βάλει στο στόχαστρο έναν ξένο άσο που μάλλον μετράει μέρες στην Τούμπα! Ο Σκύλος έχει το θέμα!

Χθες το πρωί, διαβάσατε στο Sportdog πως κατά πάσα πιθανότητα ο Βλάνταν Ίβιτς θα εμπιστευόταν τον Ζέλικο Μπρκιτς στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπως και έγινε.

Διαβάσατε όμως και πως ο Σέρβος τερματοφύλακας θα δεχόταν περισσότερη πίεση απ΄ όση δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τούμπα και έτσι θα έπρεπε να αποδείξει πως αξίζει της εμπιστοσύνης του Ίβιτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Τούμπα και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Πράσινους, την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να δεχθεί γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως ο Μπρκιτς δεν ενέπνεε και τόση μεγάλη εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η φάση των πρώτων δευτερολέπτων όπου άνοιξε λίγο περισσότερο το κοντρόλ και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά αλλά και η αντίδρασή του στην κεφαλιά του ΛεΤαλέκ στο πρώτο ημίχρονο, ανεξάρτητα από το αν το γκολ του Γάλλου ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, είναι δύο από τις στιγμές του χθεσινού αγώνα όπου ο υψηλόσωμος πρώην τερματοφύλακας της Ουντινέζε δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Είναι σίγουρο πως με την εμφάνισή του ο Μπρκιτς δεν άλλαξε τα …μυαλά των Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ, για την σκέψη τους να αποκτηθεί το καλοκαίρι ένας τερματοφύλακας που θα είναι …Κέρβερος κάτω από τα ασπρόμαυρα δοκάρια.

Είναι σίγουρο όμως και το ότι ο Ίβιτς βρίσκεται τώρα μπροστά σε ένα δίλημμα. Χρησιμοποιεί τον Μπρκιτς κάτω από την εστία του Δικεφάλου του Βορρά στο ντέρμπι της Κυριακής ή επαναφέρει τον Παναγιώτη Γλύκο και …καίει τον συμπατριώτη του; Η απάντηση την Κυριακή γύρω στις 18:00!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags