Facebook Pixel Ανατροπή στο λιμάνι με top όνομα – Aυτός θα είναι ο "προπονητής" του χρόνου - Σκάνε 2 διαζύγια-βόμβες!
| 2017-04-07 10:15:00

Ανατροπή στο λιμάνι με top όνομα – Aυτός θα είναι ο "προπονητής" του χρόνου - Σκάνε 2 διαζύγια-βόμβες!

Ανατροπή στο λιμάνι με top όνομα – Aυτός θα είναι ο "προπονητής" του χρόνου - Σκάνε 2 διαζύγια-βόμβες!

Μεγάλες ανακατατάξεις έρχονται στους πρωταθλητές – Γιατί γυρίζουν όλα τούμπα με τον παικταρά και ποια βαριά ονόματα φαίνεται πως αποχωρούν; Ο Σκύλος έχει παρασκήνιο...
 

Το μήνυμα …ελήφθη! Μόνο αμηχανία δεν προξένησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού το φαινομενικά ξαφνικό και απρόσμενο αίτημα του Εστεμπάν Καμπιάσο να μείνει για μια ακόμα σεζόν στην ομάδα και να παίξει ποδόσφαιρο στο Λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο... Καθώς όπως φαίνεται, οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκεφτεί ήδη αυτό το ενδεχόμενο και μόνο αρνητικοί δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

"Με κάνει να νιώθω καλά το ότι αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω και την επόμενη χρονιά", σημείωσε ο Αργεντινός "παππούς" μετά τη λήξη του αγώνα με την Κέρκυρα και όπως γίνεται γνωστό, στο Λιμάνι δεν ...έκαναν πως δεν άκουσαν. Κι αυτό γιατί ο "Κούτσου" έχει φανατικούς υποστηρικτές (και θαυμαστές) στο εσωτερικό της ομάδας και όλοι αισθάνονται πως θα ήταν "ευλογία" αν έμενε για μια ακόμα σεζόν.

Άλλωστε, από τον Ολυμπιακό πρόκειται να αποχωρήσουν αρκετοί έμπειροι παίκτες, ανάμεσα στους οποίους φαίνεται πως θα είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά και ο Οσκαρ Καρντόσο. Συνεπώς, η ομάδα θα χρειαστεί τη νέα σεζόν την εμπειρία και τις ηγετικές ικανότητες του 37χρονου διεθνούς μέσου, καθώς αναμένεται ταυτόχρονα να μονιμοποιηθούν στην 11άδα κάποιοι από τους πιτσιρικάδες.

Εξάλλου, ο Καμπιάσο είναι η ήρεμη δύναμη των αποδυτηρίων και ένας ...προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα και κοιτάζει πάντοτε το καλό της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Μάρκο Σίλβα όσο και ο Πάουλο Μπέντο έδειχναν κατά καιρούς να του συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που δεν ταίριαζε στην καριέρα του και τις παραστάσεις του, εκείνος ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ζήτησε μόνος του μείωση αποδοχών από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε τετ α τετ που είχαν, ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι έχει παίξει σε τεράστιας φήμης συλλόγους και έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, ο Καμπιάσο είναι σαφές ότι σέβεται τους πάντες στον Ολυμπιακό και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, γι’ αυτό και κανείς δεν είναι αρνητικός αυτή τη στιγμή στο ενδεχόμενο να παραμείνει.

Βέβαια, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν σχετικές συζητήσεις μετά το τέλος της φετινής σεζόν, με το οικονομικό να θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει και πάλι το "αγκάθι" των διαπραγματεύσεων, καθώς είναι απίθανο να θέσει όρους συμμετοχών ή να εγείρει άλλες περίεργες απαιτήσεις ο "Κούτσου".

Ακόμα, πολλά θα εξαρτηθούν, τόσο από το αν θα επιτευχθεί στη συνέχεια ο μεγάλος στόχος της σεζόν (νταμπλ) όσο και από το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και μετά το καλοκαίρι ο Τάκης Λεμονής. Ο Ελληνας τεχνικός πάντως, έχει εκφραστεί ήδη άκρως θετικά για τον "φιλότιμο" Αργεντινό και τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο: "Χάρισε" 600.000 σε ομάδα της Super League ο Σαββίδης - Δεν ξανάγινε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags