Facebook Pixel Aπίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ: "14 ήταν όχι 40" - "Μέχρι και τα ...μπλουζάκια ένα λάθος ήταν"
| 2017-04-19 19:45:00

Aπίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ: "14 ήταν όχι 40" - "Μέχρι και τα ...μπλουζάκια ένα λάθος ήταν"

Aπίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ: "14 ήταν όχι 40" - "Μέχρι και τα ...μπλουζάκια ένα λάθος ήταν"

Καυτές ατάκες για το Τριφύλλι από τον παλιό άσο της ομάδας, με αφορμή την ήττα από τη Φενέρ! Γιατί τα έχωσε άγρια; Τι είπε για τον Ομπράντοβιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί; 

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός ήταν οικτρός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρ, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Παράλληλα, εξήγησε ποια ήταν λάθη των "πράσινων" στο συγκεκριμένο ματς, ακόμα και πριν από την έναρξη του αγώνα (τα μπλουζάκια που μοίραζαν κ.λπ.). 

Ο παλιος άσος τού συλλόγου σχολίασε ότι πλέον η τουρκική ομάδα είναι το φαβορί στο ζευγάρι για την πρόκριση, αλλά και ότι όλοι θα ήθελαν στον πάγκο τού Παναθηναϊκού τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Κύριε Γκαγκαλούδη, πώς είδατε το παιχνίδι τού Παναθηναϊκού εναντίον της Φενέρ;

"Ο Παναθηναϊκός ήταν οικτρός στο δεύτερο ημίχρονο και όταν έχεις τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά, παίζεις με αντίπαλο μία πολυτάλαντη ομάδα που έχει στον πάγκο της τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, δεν γίνεται να την κερδίσεις με 20 λεπτά καλό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αξιοπερίεργη η μεταμόρφωσή του. Το 1-0 της σειράς δεν λέει τίποτα, απλώς άλλαξε το πλεονέκτημα και πλέον υπάρχει φαβορί. Πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτό στον Παναθηναϊκό στο ματς της Πέμπτης, να κερδίσουν και μετά να κάνουν ένα διπλό στην Πόλη. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το 1-0 σε τέτοιους αγώνες δεν λέει τίποτα, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχει μάθει να υπάρχει μέσα από τέτοιες καταστάσεις".

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει δικό του το ματς, αλλά δεν κατάφερε να το πάρει.

"Αυτά τα ματς δεν τα έχεις κερδίσει ποτέ αν δεν τελειώσουν. Έχουμε δει πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα κατά καιρούς. Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει διαφορά 14 πόντων, όχι 40! Όσο εύκολα την παίρνεις αυτή τη διαφορά, άλλο τόσο εύκολα τη χάνεις κιόλας. Κι εγώ που το έβλεπα από την τηλεόραση, μου έκανε εντύπωση. Ο Παναθηναϊκός ήταν αλλοπρόσαλος στο δεύτερο ημίχρονο. Κι ενώ και στο πρώτο 4λεπτο ξεκίνησε άσχημα, στη συνέχεια έπαιξε κοντρολαρισμένα. Έδειχνε ότι θα περάσει το βράδυ και θα κάνει το 1-0. Το ρημάδι το μπάσκετ όμως θέλει και τα 40 λεπτά σοβαρότητα. Στο τρίτο δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα. Η Φενέρ είναι μεγάλη ομάδα, που πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει. Όλο το στήσιμο σε αυτό το ματς ήταν λάθος, με τα μπλουζάκια που μοίραζαν κ.λπ., δημιουργώντας γιορτινή ατμφόσφαιρα. Μόνο που χθες ήταν το πρώτο ματς και όχι το τέταρτο ή το πέμπτο".

Πώς είδατε την παρουσία του Τζέιμς, αλλά και των Σίνγκλεντον και Γκιστ;

"Οι παίκτες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Έχουμε επιλέξει να κάνουμε ένα άθλημα που είναι ομαδικό. Χθες ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά ομαδικά και έχασε. Έγιναν πολλά λάθη, αλλά και οι παίκτες είναι άνθρωποι. Και ο Τζέιμς και ο Σίγκλεντον και ο Γκιστ έχουν κάνει πολλά καλά ματς και δικαιούνται να κάνουν ένα κακό".

Επιστροφή Ομπράντοβιτς;

"Η συνέντευξη που έδωσε ο Ομπράντοβιτς χθες, τα λέει όλα. Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, με την χρυσή σχεδόν 20ετία του. Νομίζω ότι όσο εύκολο ήταν να μπει στο γήπεδο ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο δύσκολο ήταν. Είναι γάτος, έξυπνος, ήταν η 5η φορά που ήρθε με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αλλά είναι επαγγελματίας. Όλοι όμως θα τον ήθελαν στον απέναντι πάγκο".

Πώς περιμένετε τη σειρά στη συνέχεια;

"Ιδανικό σενάριο είναι να κερδίσει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και μετά ένα παιχνίδι έξω. Είναι πιο δύσκολη η σειρά του Παναθηναϊκού εναντίον της Φενέρ, σε σχέση με τον Ολυμπιακό εναντίον της Εφές, που εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιο δύσκολα, λόγω του Ομπράντοβιτς. Μακάρι να έπεφτε με την Μπασκονία ο Παναθηναϊκός και όχι με τη Φενέρ. Γιατί ο Ζοτς γνωρίζει την ομάδα, το ΟΑΚΑ, αισθάνεται σαν να είναι στο σπίτι του. Δεν είναι πρωτόγνωρη η ατμόσφαιρα για εκείνον. Προετοιμάζει διαφορετικά την ομάδα του και αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς: Δεν κατέρρευσε στο ημίχρονο η Φενέρ, για αυτό και στο δεύτερο παρουσιάστηκε ως νέα ομάδα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φωτιές από Κοντό: "Υπήρξαν παίκτες του ΠΑΟ που..." - "Αυτό είναι ο Τζέιμς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags