Facebook Pixel "Κόλαση" για τον Βάργκας - Ποιος ΠΑΟ; Η ελληνική ομάδα που τα σκάει και η ξένη που τον έχει έτοιμο
| 2017-04-20 13:45:00

"Κόλαση" για τον Βάργκας - Ποιος ΠΑΟ; Η ελληνική ομάδα που τα σκάει και η ξένη που τον έχει έτοιμο

"Κόλαση" για τον Βάργκας - Ποιος ΠΑΟ; Η ελληνική ομάδα που τα σκάει και η ξένη που τον έχει έτοιμο

Τρελή ανατροπή ψήνεται για τον βιρτουόζο της ΑΕΚ! Ποιος τα σπρώχνει από τη Super League και τι παίζεται στο εξωτερικό; O Σκύλος έχει το καυτό και φρέσκο παρασκήνιο!

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα των ημερών είναι ο Βάργκας, καθώς πριν λίγες μέρες γράφτηκε ότι ο Παναθηναϊκός γλυκοκοιτάζει τον άσο της ΑΕΚ, καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Πάντως, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή που κυκλοφόρησε σε διάφορα Μέσα, μιας και ο παίκτης όντως προκάλεσε το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού, χωρίς, όμως, οι Πράσινοι να προχωρήσουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, έκανε όντως μία διερευνητική κρούση για τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αρέσει πολύ και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο στην πορεία προέκυψε ότι ο παίκτης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα για να γυρίσει στο Βέλγιο.

Προφανώς ο παράγοντας του Τριφυλλιού διαπίστωσε πως ο Βάργκας έχει προχωρήσει τις συζητήσεις του με ομάδα του Βελγίου και έκανε πίσω, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση και να κρατήσει τελικά τον παίκτη.

Η Ένωση, άλλωστε, προσφέρει αυτή τη στιγμή ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Βάργκας (το οποίο δεν μπορεί να πλησιάσει έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός) και μπορεί να δελεάσει τον παίκτη.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο 30χρονος άσος να συμφωνήσει με τους Κιτρινόμαυρους για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, από τη στιγμή που και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δείξει ότι τον πιστεύει και τον θέλει στην ομάδα του.

Είναι πολύ δύσκολο επομένως για τον Παναθηναϊκό να μπει σφήνα σε αυτά τα δεδομένα και να κλέψει τον παίκτη, ο οποίος όπως φαίνεται ή θα επιστρέψει στο Βέλγιο, ή συμφωνήσει στα χρήματα που του προσφέρει η ΑΕΚ και θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags