Facebook Pixel Σκάνε "μετακομίσεις" στο Λιμάνι λόγω Νότιγχαμ - Η σούπερ πρόταση σε top άσο και ο «Φινμπόγκασον»!
| 2017-04-25 19:00:00

Σκάνε "μετακομίσεις" στο Λιμάνι λόγω Νότιγχαμ - Η σούπερ πρόταση σε top άσο και ο «Φινμπόγκασον»!

Σκάνε "μετακομίσεις" στο Λιμάνι λόγω Νότιγχαμ - Η σούπερ πρόταση σε top άσο και ο «Φινμπόγκασον»!

Ποια "μεταγραφή" φέρνουν οι ανακατατάξεις απ' την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ και πώς ήρθε στην επικαιρότητα το όνομα του Ισλανδού; Μόνο στο sportdog...

Μετά και την ποινή κεκλεισμένων των θυρών -και όχι αφαίρεσης βαθμών- που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" είναι (αν δεν αλλάξει κάτι σε δεύτερο βαθμό) πρωταθλητές Ελλάδος και μπορούν, πλέον, να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο, έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και να γράφονται κάποια ονόματα, μεταξύ των οποίων κι αυτό του Σαμ Λάρσον, πλάγιου επιθετικού της Χέρενφεϊν.

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ο Σουηδός είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, ωστόσο είναι παράλληλα και πολύ ακριβός, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολο το εγχείρημα της απόκτησής του.

Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για περίπτωση τύπου Άλφρεντ Φινμπόγκασον, την πρώτη φορά που θέλησε ο Ολυμπιακός να τον φέρει στον Πειραιά, το 2014. Τότε, ο Ισλανδός αποτελούσε το μεγάλο αστέρι της Χέρενφεϊν, η οποία τον παραχώρησε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 9 εκατομμύρια ευρώ. Παρόμοια είναι τα δεδομένα και για τον Λάρσον, ο οποίος αποτελεί το τωρινό μεγάλο όνομα της ολλανδικής ομάδας και οι απαιτήσεις της είναι πάνω-κάτω ίδιες.

Συνεπώς, το νούμερο είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, ενώ ούτε οι καλές σχέσεις των Πειραιωτών με τον μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν (του Ντουρμάζ), είναι αρκετές για να καλύψουν μια ενδεχόμενη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αδειάζει θέση για Τσόρι

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζει η περίπτωση του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τι προτίθεται να κάνει. Πάντως, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα στο θέμα του Αργεντινού από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο σύλλογος έχει δώσει δυο εναλλακτικές στον Τσόρι, ο οποίος καλείται να επιλέξει. Είτε θα παίξει μπάλα για έναν ακόμα χρόνο, είτε θα σταματήσει από τώρα και θα αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Άλλωστε, με την επικείμενη είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ αναμένεται να υπάρξουν αρκετές "μετακομίσεις" και έτσι δε θα είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή θέση για τον Αργεντινό άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσουνάμι εξελίξεων μετά την τιμωρία – Σαρώνει ο Μαρινάκης, θα τρελαθούν οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags