Facebook Pixel Άλλα κόλπα στον ΠΑΟ για μεταγραφές – Τι θα κάνει ο Λύμπε, η επιστροφή-βόμβα κι η καψούρα Ουζουνίδη!
| 2017-05-03 11:00:00

Άλλα κόλπα στον ΠΑΟ για μεταγραφές – Τι θα κάνει ο Λύμπε, η επιστροφή-βόμβα κι η καψούρα Ουζουνίδη!

Άλλα κόλπα στον ΠΑΟ για μεταγραφές – Τι θα κάνει ο Λύμπε, η επιστροφή-βόμβα κι η καψούρα Ουζουνίδη!

Τι προβλέπει το σχέδιο του Τριφυλλιού και πώς σκοπεύουν να κινηθούν οι "πράσινοι" για την ενίσχυση της ομάδας; Τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στη δημοσιότητα και η αλήθεια.

Μπορεί ήδη να έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Κι αυτό γιατί προτεραιότητα αποτελεί το ...ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς όπως σας αναλύσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ οι παίκτες που δεν υπολογίζονται δεσμεύονται με καλά συμβόλαια που δεν είναι εύκολο να σπάσουν.

Το πλάνο των ανθρώπων του Τριφυλλιού προβλέπει πρώτα αποδεσμεύσεις και στη συνέχεια, αφού μειωθεί το μπάτζετ και φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, θα οριστεί το ποσό που θα δαπανηθεί για τις μεταγραφές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, το έργο του Νίκου Λυμπερόπουλου το επόμενο διάστημα είναι πολύ δύσκολο και από τις εκκαθαρίσεις που θα κάνει, θα εξαρτηθεί και το πώς οι Πράσινοι θα ενισχυθούν αυτό το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τώρα, τα ονόματα που παίζουν στα ρεπορτάζ, η περίπτωση του Χάρη Μαυρία δεν απασχολεί τους Πράσινους, μιας και ο παίκτης δεν αποτελεί εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Κι όσο ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που κυρίως αποφασίζει για τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι, πολύ δύσκολα ο πρώην "πράσινος" άσος θα παίξει σοβαρά, μιας και ο κόουτς έχει άλλα "θέλω".

Σχετικά με τον Απόστολο Γιάννου, που πάλι ήρθε στο προσκήνιο, ισχύει αυτό που σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, δηλαδή ότι αποτελεί μεγάλη καψούρα του προπονητή του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα για την απόκτησή του.

Αν βρεθεί, βέβαια, η φόρμουλα απόκτησής του με μικρό κόστος, οι Πράσινοι αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους, έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη που φέρεται να θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα από τη μακρινή Κίνα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags