Facebook Pixel Έκλεισε το πρώτο «μπαμ» του Ολυμπιακού - Γυρίζει παικταράς που έκανε όργια 1,5 χρόνο στο εξωτερικό
| 2017-05-04 10:15:00

Έκλεισε το πρώτο «μπαμ» του Ολυμπιακού - Γυρίζει παικταράς που έκανε όργια 1,5 χρόνο στο εξωτερικό

Έκλεισε το πρώτο «μπαμ» του Ολυμπιακού - Γυρίζει παικταράς που έκανε όργια 1,5 χρόνο στο εξωτερικό

Είναι πια οριστικό και ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον νέο προπονητή, οι Πειραιώτες πήραν απόφαση να φέρουν ξανά στο λιμάνι άσο που έχει κάνει παπάδες εκτός συνόρων!

Προπονητής μπορεί ακόμα να μην υπάρχει στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο σχεδιασμός σε βασικούς τομείς της ομάδας προχωράει κανονικά τις τελευταίες μέρες στο Λιμάνι.

Έτσι, πέραν από τους παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν και οι οποίοι θα είναι τουλάχιστον 7 στον αριθμό (ήδη υπήρξε επιβεβαίωση από τον μάνατζερ του Οσκαρ Καρντόσο πως δεν θα παραμείνει στην Ελλάδα ο παίκτης και ότι ψάχνει ομάδα στην Παραγουάη για να συνεχίσει την καριέρα του), κινητικότητα και προπομπός εξελίξεων παρατηρείται και για κάποιες περιπτώσεις παικτών, που αν και ανήκουν στην ομάδα δε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα, για τον οποίο όπως προκύπτει από πληροφορίες πέριξ της Πλατείας Αλεξάνδρας, μοιάζει να είναι ήδη ειλημμένη η απόφαση να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά και αυτή τη φορά να ...ρίξει άγκυρα.

Όπως ακούγεται πάρα πολύ έντονα και στην Κύπρο, ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ έχει ήδη ειδοποιηθεί πως επιστρέφει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και πως το πλάνο είναι να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ της ομάδας, έπειτα από 1,5 χρόνο παραμονής στη Μεγαλόνησο και σχεδόν 70 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΑΠΟΕΛ.

Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν άλλον ένα χρόνο να πάει χαμένος, αναφορικά με την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε με μεγάλες φιλοδοξίες το καλοκαίρι του 2015, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από δύο προπονητές του Ολυμπιακού (Μάρκο Σίλβα και Βίκτορ Σάντσεθ) για να σταθεί με αξιώσεις στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Όπως φαίνεται όμως τώρα, τα πράγματα φέτος θα είναι διαφορετικά, καθώς ο παίκτης προέρχεται από πολύ καλή σεζόν εντός κι εκτός κυπριακών συνόρων, με αποτέλεσμα να εκφράζεται σιγουριά στο Λιμάνι ότι ο Γιαννιώτας αυτή τη φορά θα τα καταφέρει και θα πείσει για την αξία της παραμονής του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags