Facebook Pixel «Tρελαμένοι» οι Αγγελόπουλοι απ΄ την πρόκριση, ετοιμάζουν σούπερ κίνηση με Έλληνα - ταλεντάρα!
| 2017-05-04 13:30:00

«Tρελαμένοι» οι Αγγελόπουλοι απ΄ την πρόκριση, ετοιμάζουν σούπερ κίνηση με Έλληνα - ταλεντάρα!

«Tρελαμένοι» οι Αγγελόπουλοι απ΄ την πρόκριση, ετοιμάζουν σούπερ κίνηση με Έλληνα - ταλεντάρα!

Μπορεί το μυαλό όλων στον Πειραιά να είναι στο F4, ωστόσο οι πρόεδροι της ομάδας σκέφτονται και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν! Η στήλη «Pick n΄ Scroll» αποκαλύπτει...

Ο Ολυμπιακός έφθασε σε ένα ακόμη Φάιναλ Φορ τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος του πανηγυρίζει, αλλά η Ευρωλίγκα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Οι Πειραιώτες θα πάνε στην Πόλη για να πάρουν την τέταρτή τους κούπα. Δεν έχουν την ποιοτικότερη ομάδα, αλλά διαθέτουν το know how τέτοιων καταστάσεων, κάτι που έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά με την Εφές, αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκείνος που έδωσε το κάτι παραπάνω.

Ο 23χρονος φόργουορντ διανύει την τέταρτή του χρονιά στον Πειραιά και στη σειρά με τους Τούρκους έκανε σπουδαία πράγματα.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει πρόωρη επέκταση. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ τον διεθνή παίκτη και τον θέλουν για πολλά ακόμη χρόνια στις τάξεις τους.

Πλέον, μάλιστα, ο παίκτης παίζει στη φυσική του θέση, στο "3", και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κάτι που, πάντως, δεν ίσχυε όταν έπαιζε στο "4"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags