Facebook Pixel Απόφαση - απίθανη έκπληξη από Ουζουνίδη - "Τέλος" κορυφαίο ξένο όνομα από ΠΑΟ - Γιατί τον καθαρίζει...
| 2017-05-05 13:00:00

Απόφαση - απίθανη έκπληξη από Ουζουνίδη - "Τέλος" κορυφαίο ξένο όνομα από ΠΑΟ - Γιατί τον καθαρίζει...

Απόφαση - απίθανη έκπληξη από Ουζουνίδη - "Τέλος" κορυφαίο ξένο όνομα από ΠΑΟ - Γιατί τον καθαρίζει...

Απρόσμενη κίνηση απ' τον Έλληνα κόουτς ενόψει της νέας χρονιάς! Ποιον πράσινο άσο, με βαρύ συμβόλαιο, δεν έχει στα πλάνα του; Αποκάλυψη sportdog κόντρα σ' όλα τα ρεπορτάζ!

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν τις εξελίξεις που θα κρίνουν την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ και παράλληλα προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ως προτεραιότητα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι αποχωρήσεις, άλλωστε, θα κρίνουν το μπάτζετ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και αναλόγως με τα συμβόλαια που θα σπάσουν, θα οριστεί το ποσό που θα διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας.

Ένα από τους παίκτες, λοιπόν, που θα απασχολήσει δεδομένα τον Νίκο Λυμπερόπουλο το προσεχές διάστημα είναι και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος, κόντρα στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, δε φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να μην έχει σε εκτίμηση τον άσο από την Γκάνα και οι λόγοι είναι αρκετοί, όχι μόνο αγωνιστικοί, καθώς θυμίζουμε ότι πρόκειται για παίκτη-εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Παράλληλα, ο 26χρονος άσος απολαμβάνει ένα βαρύ συμβόλαιο, δύο ετών με 1 εκ. ευρώ συνολικές αποδοχές και πολλά μπόνους (μέχρι και για λεπτά συμμετοχής), που σίγουρα οι Πράσινοι θα ήθελαν να ξεφορτωθούν. Το ιδανικό θα ήταν, μάλιστα, αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πουλήσει τον παίκτη για να βγει διπλά κερδισμένος, βάζοντας και χρήματα στα ταμεία του.

Όπως προαναφέραμε, άλλωστε, σε αυτό το ενδεχόμενο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έδινε εύκολα τη συγκατάθεσή του, καθώς στο πλάνο που έχει στήσει για τη νέα σεζόν δεν περιλαμβάνεται ο Γκανέζος άσος, όπως και οι περισσότεροι παίκτες που είχαν έρθει στην ομάδα στην εποχή του προκατόχου του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags