Facebook Pixel Νέα επεισόδια στην κόντρα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Μπαμ με την κλοπή του καλοκαιριού πάει να κάνει το τριφύλλι - Θα γίνει "πόλεμος"!
| 2017-05-06 13:15:00

Νέα επεισόδια στην κόντρα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Μπαμ με την κλοπή του καλοκαιριού πάει να κάνει το τριφύλλι - Θα γίνει "πόλεμος"!

Νέα επεισόδια στην κόντρα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Μπαμ με την κλοπή του καλοκαιριού πάει να κάνει το τριφύλλι - Θα γίνει "πόλεμος"!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ποδοσφαιρική πιάτσα να ασχοληθεί μαζί τους - Διαβάστε για ποιον πρόκειται!

Τον Δημήτρη Χατζηισαΐα φαίνεται πως… γλυκοκοιτάζει ο Παναθηναϊκός και ο Sportdog σας εξηγεί πως έχει η κατάσταση με τον 24χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, είναι μία από αυτές που έχει στο μπλοκάκι του ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και να τρέφουν αλληλοεκτίμηση!

Με μία πρώτη ματιά, τα δεδομένα είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι τον Ιανουάριο ο Βλάνταν Ίβιτς τον είχε θέσει εκτός ομάδας και προπονούνταν μαζί με τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Γιάννη Σκόνδρα!

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως ο Ίβιτς δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα εάν του χρόνου ο Χατζηισαΐας βρεθεί μακριά από την Τούμπα. Το πρόβλημα είναι άλλο…

Για να αποκτήσει τον Θεσσαλονικιό και… ΠΑΟΚτσή στόπερ από τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ κατέβαλλε στον Πανιώνιο το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 200 χιλιάδων ευρώ και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019!

Όπως συνέβη και το περσινό καλοκαίρι, όταν ο Χατζηισαΐας ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ίβιτς και ο μάνατζέρ του εισέπραξε την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ στο αίτημά του να μείνει ο πελάτης του ελεύθερος, έτσι και τώρα στην Τούμπα δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αποδεσμεύσουν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό… άνευ όρων!

Αυτή τη στιγμή, η περίπτωση του Χατζηισαΐα δεν είναι από αυτές που απασχολούν και πολύ τον Λούμπος Μίχελ σε σχέση με τις επαφές που έχει ξεκινήσει για να δυναμώσει και άλλο το ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της νέας χρονιάς.

Όταν όμως «ανοίξει» το θέμα Χατζηισαΐα, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να…ρεφάρει μέρος των χρημάτων που έδωσε στον Πανιώνιο για να τον αποκτήσει και εξαιρετικά δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο για να τον κάνει… δώρο στον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά το πολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δύο ομάδων τις τελευταίες ημέρες!

Εάν προκύψει μία πρόταση από το εξωτερικό, είτε για αγορά του Χατζηισαϊα είτε για δανεισμό του, στον ΠΑΟΚ είναι «ζεστοί» να την συζητήσουν. Επίσης, στην Τούμπα θα συζητούσαν και μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό για εξαγορά του ποδοσφαιριστή όπως και θα συζητούσαν υπό προϋποθέσεις μία πρόταση ξένης ομάδας να τον αποκτήσει ως ελεύθερο ή με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags