Facebook Pixel Πέφτει το Καραϊσκάκη με «βόμβα» από Καρεμπέ – Φωτιά στα φτερά, αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!
| 2017-05-07 22:30:00

Πέφτει το Καραϊσκάκη με «βόμβα» από Καρεμπέ – Φωτιά στα φτερά, αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!

Πέφτει το Καραϊσκάκη με «βόμβα» από Καρεμπέ – Φωτιά στα φτερά, αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!

Ζεστοί οι πρωταθλητές για παικταρά στα άκρα της επίθεσης που αν έρθει σίγουρα θα τρελάνει τον κόσμο της ομάδας! Πώς μπορεί να γίνει το deal με τα "κονέ" του Γάλλου;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ, που θα μπορεί να ξεσηκώνει τον κόσμο της ομάδας και να κάνει τη διαφορά στα γήπεδα και την ίδια ώρα, ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος των Ερυθρολεύκων βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για την καριέρα του, με τις φήμες να έχουν πάρει φωτιά. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κύκλους μάνατζερ, αλλά και όσα ακούγονται στην Αγγλία, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με διακριτικό τρόπο, αλλά πάντοτε με ζωηρό ενδιαφέρον, την εξέλιξη στην καριέρα του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έπειτα από μια μετριότατη σεζόν στην Πορτογαλία με τη Σπόρτινγκ θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψει πίσω στην Αρσεναλ όπου και ανήκει, με σκοπό να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Είναι γνωστό ότι ο 24χρονος ακραίος επιθετικός παραχωρείται διαρκώς ως δανεικός από τους Λονδρέζους τα τελευταία χρόνια (Μπέτις, Ολυμπιακός, Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ οι ομάδες που τον "φιλοξένησαν"), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ένα σταθερά καλό πρόσωπο και να εκτοξεύσει τη ...χρηματιστηριακή του αξία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνει αυτή τη στιγμή η Μπράιτον, η οποία τη νέα σεζόν θα είναι νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το θετικό για τον παίκτη, αλλά ίσως και για τον Ολυμπιακό, είναι ότι το συμβόλαιο του Κάμπελ με τους Κανονιέρηδες λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και έτσι φέτος η Αρσεναλ θα υποχρεωθεί να πουλήσει τα δικαιώματά του και μάλιστα, με ένα ποσό αρκετά πιο λογικό από αυτό που απαιτούσε τα προηγούμενα χρόνια (ακόμα και 12 εκατ. ευρώ είχε φτάσει να ζητά ο Αρσέν Βενγκέρ).

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ο Κάμπελ είναι λογικό να μην ...τρελαίνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπράιτον, ενώ από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Το μοναδικό "αγκάθι" στις σκέψεις του Κοσταρικανού επιθετικού ήταν το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως από τότε που έφυγε έχουν αλλάξει πολλά και στην Ελλάδα και ο ανταγωνισμός για τον Ολυμπιακό έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ρόλο κλειδί για πιθανές εξελίξεις μπορεί να διαδραματίσει ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι αδελφικός φίλος του Αρσέν Βενγκέρ και μπορεί να τον επηρεάσει αναφορικά με το τίμημα μιας πιθανής μεταγραφής, που αν επιτευχθεί θα εκτοξεύσει στα ύψη την αισιοδοξία και την ψυχολογία του κόσμο του Ολυμπιακού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags