Facebook Pixel Πρώην κόκκινος "μαρτύρησε" τον νέο κόουτς του Ολυμπιακού – Μεγάλο στοίχημα από Μαρινάκη...
| 2017-05-12 12:45:00

Πρώην κόκκινος "μαρτύρησε" τον νέο κόουτς του Ολυμπιακού – Μεγάλο στοίχημα από Μαρινάκη...

Πρώην κόκκινος "μαρτύρησε" τον νέο κόουτς του Ολυμπιακού – Μεγάλο στοίχημα από Μαρινάκη...

Ποιος διαρρέει στους πάντες τον επόμενο προπονητή των «ερυθροκεύκων»; Γιατί η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί ρίσκο για τους πρωταθλητές; «Κλικ» στον Sportdog!

Όλα δείχνουν ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ο Ρεμί Γκαρντ. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από όλα τα ρεπορτάζ, χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έκπληξης.

Όσο, δηλαδή, δεν ανακοινώνεται ο Γάλλος τεχνικός, τόσο υπάρχει η πιθανότητα να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Πάντως, αυτός που διαρρέει παντού ότι ο Ρεμί Γκαρντ θα είναι ο επόμενος τεχνικός των πρωταθλητών δεν είναι άλλος από τον πρώην "ερυθρόλευκο" Πιερ Ισά.

Ο μάνατζερ που έχει χειριστεί την όλη υπόθεση διατυμπανίζει ότι το deal με τον Ολυμπιακό είναι κλεισμένο και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, κάτι που, βέβαια, προκαλεί εντύπωση, καθώς από τη μία, ο Νοτιοαφρικανός δε συνηθίζει να "κυκλοφορεί" ειδήσεις στα Μέσα και από την άλλη, δεν υπάρχει καμία αντίδραση τις τελευταίες ώρες από το Λιμάνι, κάτι που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Πάντως, αν ο Γκαρντ είναι όντως ο "εκλεκτός" των πρωταθλητών, θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν με μεγάλη αγωνία τι μπορεί να κάνει στην ομάδα του Πειραιά, μιας και μιλάμε για έναν τεχνικό έχει να προπονήσει σχεδόν ένα χρόνο (από τις 29 Μαρτίου του 2016).

Ο Γάλλος τεχνικός είναι γεγονός ότι έχει περισσότερες παραστάσεις ως βοηθός, ως τεχνικός διευθυντής κι ως υπεύθυνος ακαδημιών, παρά ως πρώτος προπονητής, ενώ είναι γνωστό ότι στην Αγγλία "χάλασε" το όνομά του με την κακή του παρουσία στην Άστον Βίλα, η οποία υποβιβάστηκε με τραγικό απολογισμό (σε 23 παιχνίδια είχε 0,70 μ.ό. πόντων).

Στη θητεία του στη Λυών, πάντως, πιστώνεται το γεγονός ότι έφτιαξε μία άκρως επιθετική ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες από της Ακαδημίες, αν και η εποχή που δούλεψε στη γαλλική ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καταφέρει πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags