Facebook Pixel Εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει με τον παικταρά του ΠΑΟ – Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί αν έρθει η ανατροπή
| 2017-05-29 11:45:00

Εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει με τον παικταρά του ΠΑΟ – Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί αν έρθει η ανατροπή

Εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει με τον παικταρά του ΠΑΟ – Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί αν έρθει η ανατροπή

Υπάρχει ένα σενάριο, όχι και τόσο απίθανο, που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο Τριφύλλι με παίκτη που βρίσκεται στην καρδιά των οπαδών...     

Πολλοί ήταν αυτοί που εκτίμησαν χθες ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, από τη στιγμή που την ώρα της αλλαγής του χαιρέτησε όλο το γήπεδο, το οποίο σηκώθηκε όρθιο και τον αποθέωσε. Φάνηκε πως ο Αργεντινός ήθελε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας, καθώς βλέπει ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει από την ομάδα σε λίγες μέρες.

Εξάλλου, στο Τριφύλλι δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση να κρατήσουν τον παίκτη, παρότι αναγνωρίζουν τις ικανότητές του. Ο Αργεντινός, άλλωστε, δε θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή της πρώτης του θητείας στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό οι Πράσινοι δεν έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή του.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εποχή μεγάλης λιτότητας και δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια να δοθεί στον Λέτο ένα καλό συμβόλαιο. Για την ακρίβεια, οι Πράσινοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ούτε τις 250.000 το χρόνο που θα μπορούσαν να πείσουν τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας έναν ρόλο περισσότερο βοηθητικό από τον πάγκο και σε καμία περίπτωση θέση βασικού.

Πάντως, από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή στην περίπτωση του Λέτο από τη στιγμή που υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Αργεντινός είναι πολύ δύσκολο να βρει καλό συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης δεν μπορεί αν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων εκτός Ελλάδος κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του. Από την άποψη ότι τελικά να αποφασίσει να δεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού και ένα πολύ μικρότερο συμβόλαιο σε σχέση με τις αξιώσεις του, για να παραμείνει ενεργός και να συνεχίσει να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Εξάλλου, ο Αργεντινός λατρεύει τη ζωή στην Ελλάδα, ενώ ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία. Δύο πράγματα αρκετά σημαντικά για τον ίδιο, που θα μπορούσαν να τον πείσουν να παραμείνει στη χώρα μας, αν φυσικά δεχόταν, όπως είπαμε, σημαντική μείωση των αποδοχών του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags