Facebook Pixel Φοβερό ξέσπασμα: "Δε θέλω να γίνω Ολυμπιακός – Βλάκες και στον ΠΑΟΚ - Φακούντο στην ενδεκάδα"!
| 2017-05-31 09:45:00

Φοβερό ξέσπασμα: "Δε θέλω να γίνω Ολυμπιακός – Βλάκες και στον ΠΑΟΚ - Φακούντο στην ενδεκάδα"!

του Γιώργου Κτενά
Φοβερό ξέσπασμα: "Δε θέλω να γίνω Ολυμπιακός – Βλάκες και στον ΠΑΟΚ - Φακούντο στην ενδεκάδα"!

Έξω απ' τα δόντια γνωστός ΠΑΟΚτσής για όσα συμβαίνουν τελευταία στην ομάδα του. Διάβασε γιατί κάνει επίθεση στους οπαδούς και τι λέει για ΠΑΟ, παίκτες, μεταγραφές...

Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θέλουν να γίνει η ομάδα τους ...Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε συνέντευξή του στον SportDog ο Χρήστος Σαλτσίδης.

Ο παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ, που είναι και ένθερμος υποστηρικτής του, έκανε λόγο για "βλάκες οπαδούς" που δεν αγαπάνε τις ομάδες τους και δημιουργούν επεισόδια, ενώ αναφέρθηκε στην ευθλύνη που είχε ο Αλέξης Τσίπρας για όσα έγιναν στον Βόλο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην παρουσία των χειμερινών μεταγραφών του Δικέφαλου, Πρίγιοβιτς - Ενρίκε, στην πολύ κακή σεζόν του Κλάους Αθανασιάδη, ενώ σχολίασε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν Φακούντο Περέιρα στην 11άδα του.

Κύριε Σαλτσίδη, κυριαρχεί η εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ποια είναι η δική σας άποψη για το θέμα;

ΠΑΟΚ τα έχει βάλει με όλους και με όλα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Λέτε να είναι τόσο δυνατός ο ΠΑΟΚ, που να έχει γίνει χαλίφης που ελέγχει όλη τη διαιτησία κ.λπ., χωρίς εμείς να το έχουμε πάρει χαμπάρι; Να το μάθουμε κι εμείς εδώ, αν είναι έτσι. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο δυνατός, αλλά δεν το θέλουμε κι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες αυτό. Τι να το κάνω αν είναι να μετατραπεί σε Ολυμπιακό ο ΠΑΟK; Δεν είναι και στο dna μας εμάς τέτοια πράγματα".

Είστε άνθρωπος που πηγαίνετε στο γήπεδο, τι είναι αυτό που φοβούνται στον ΠΑΟΚ για το ματς με Παναθηναϊκό και θέλουν περιφρούρηση του γηπέδου κ.λπ.

"Βλάκες υπάρχουν πολλοί. Όπως εκείνος που έριξε την μπύρα στον Ίβιτς, από την εξέδρα του Παναθηναϊκού. Έτσι μπορεί να βρεθεί ένας βλάκας να πετάξει μία κροτίδα. Η βλακεία είναι ανίκητη. Δεν αγαπάνε την ομάδα αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα, αν αγαπάς την ομάδα δεν πετάς αντικείμενα, δεν πετάς τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι και δεν ξέρουν γιατί βρίσκονται στο γήπεδο. Άλλοι έρχονται από μόδα, άλλοι έρχονται από παρέες, τους είδαμε και στον τελικό Κυπέλλου".

Ποια είναι η άποψή σας για όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου;

"Τους είδαμε και στον τελικό Κυπέλλου! Τους σιχάθηκα με αυτά που είδα στον τελικό, συνειδητά δεν πήγα να δω το παιχνίδι, παρότι είχα και πρόσκληση και εισιτήριο. Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να επέμβει ο πρωθυπουργός, να σταματήσει τον αγώνα και να τους στείλει όλους εκτός Ευρώπης για πέντε χρόνια. Εκείνη τη στιγμή ο Τσίπρας έπρεπε να πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει να σταματήσουν την κωμωδία. Πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα και να μη βλέπουμε τέτοια έκτροπα. Είδαμε τελικούς και τους θαυμάσαμε στην Ευρώπη και εδώ αισθάνθηκα άσχημα ως πολίτης. Δεν είναι αθλητισμός αυτό το πράγμα".

Τώρα που έχει φτάσει το πρωτάθλημα στο τέλος του, ποια είναι η άποψή σας για τη φετινή ομάδα; Αλλά και για παίκτες όπως ο Πέδρο Ενρίκε και ο Πρίγιοβιτς, αλλά και ο Κλάους Αθανασιάδης;

"Αυτή η ομάδα έχει συνέχεια ανεβοκατεβάσματα, πήγε και κέρδισε τον τελικό όπως τον κέρδισε, εναντίον του Παναθηναϊκού δεν έπαιξε μπάλα, από την ΑΕΚ έχασε δύο φορές. Δεν είναι σοβαρή μία ομάδα που δεν έχει σταθερότητα. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Τώρα όσον αφορά τους παίκτες, ο Πέδρο Ενρίκε δεν κάλυψε το κενό του Ροντρίγκες. Ο Πρίγιοβιτς έδειξε ότι είναι καλός, ήταν πολύ φορμαρισμένος. Για τον Στέφανο ειλικρινά λυπάμαι. Δεν ξέρω αν θα βρει τον δρόμο του μέσα στον ΠΑΟΚ ή όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρει τον δρόμο του. Μακάρι να βάλει 1-2 γκολ και να ανέβει η ψυχολογία του, γιατί θα είναι μία καλή λύση για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό να υπάρχει ποιότητα στους σέντερ φορ".

Τέλος, πείτε μου τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει την επόμενη αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

"Αυτός είναι ο στόχος, να πάρει το πρωτάθλημα. Και φέτος πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλύτερος, αλλά έλλειψε και από τον ΠΑΟΚ η σοβαρότητα που θα έκανε καλύτερο το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται σέντερ φορ, αλλά χρειάζεται κεντρικούς αμυντικούς οπωσδήποτε και έναν πολύ καλό παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ. Έναν παίκτη δηλαδή στο στιλ του Περέιρα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags