Facebook Pixel Καυτό παρασκήνιο: Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Μολέντο και τα έσπασε - Πού θα πάει, "τρέλες" για ελληνική ομάδα!
| 2017-05-31 13:45:00

Καυτό παρασκήνιο: Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Μολέντο και τα έσπασε - Πού θα πάει, "τρέλες" για ελληνική ομάδα!

Καυτό παρασκήνιο: Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Μολέντο και τα έσπασε - Πού θα πάει, "τρέλες" για ελληνική ομάδα!

Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του παίκτη να τα βροντήξει - Ποια είναι η αλήθεια και τι ισχύει πραγματικά για την επόμενη ομάδα του – Διάβασε το παρασκήνιο μόνο στο Sportdog!

Μεγάλη «επίθεση» δέχεται από σύσσωμο τον Τύπο ο Ροντρίγκο Μολέντο, μετά την απόφασή του να μην ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι έξαλλος με τον Βραζιλιάνο στόπερ και τους Πράσινους αποφασισμένους να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά για τη συμπεριφορά του.

Από την άλλη, πάντως, ο παίκτης είχε "προειδοποιήσει" από τον περασμένο Γενάρη ότι, αν συνεχιστούν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές, θα φέρει πρόταση από τη Βραζιλία και θα αποχωρήσει. Προφανώς πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και παρέμεινε, ωστόσο τα προβλήματα με τις οφειλές παρέμειναν, με αποτέλεσμα ο παίκτης να ξεσπάσει με αυτόν τον τρόπο πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Εξάλλου, η "πράσινη" διοίκηση έχει πληρώσει μόλις το 45% από τη δόση του ...Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες -και όχι μόνο ο Ροντρίγκο Μολέντο- να βρίσκονται στα όριά τους. Θα μπορούσαν, άλλωστε, κάλλιστα να κάνουν προσφυγή προκειμένου να το διεκδικήσουν τα οφειλόμενά τους, αλλά προφανώς διατηρούν μέχρι τώρα την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση. Ούτε ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ, απλά έφερε πρόταση για να αποχωρήσει.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι οι "πράσινοι" έχουν αποδεχθεί προφορικά πρόταση από την Ιντερνασιονάλ για την πώληση του Βραζιλιάνου και απομένει μόνο η γραπτή επικύρωση της συμφωνίας. Το ποσό δε, θεωρείται πολύ μικρό για την αξία του παίκτη, ενώ με την προσφορά αυτή θα καλυφθούν οι συνολικές οφειλές του συλλόγου προς τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του.

Την ίδια στιγμή, απορία προκαλούν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν "σφήνα" άλλης ελληνικής ομάδας για τον Βραζιλιάνο, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμη με τον Παναθηναϊκό και για να πάρει μεταγραφή θα πρέπει οι "πράσινοι" να πληρωθούν.

Μόνο αν ο Ροντρίγκο Μολέντο έκανε προσφυγή και κέρδιζε την ελευθερία του, θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League, κάτι το οποίο, όμως, δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και δεν υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να γίνει, παρότι οι σχέσεις του παίκτη με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή είναι οριακές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκαλύψεις: "Τέλος ο Μολέντο, μένει ο Λέτο", "Θυμάμαι τον Καλογερόπουλο όταν..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags