Facebook Pixel "Κόντρες" Ουσίγιος-Ολυμπιακού για παικταρά 8 εκατ. και Τσόρι - Τρελή πρόταση για "αρπαγή" του ...Μίτσελ
| 2017-06-05 10:00:00

"Κόντρες" Ουσίγιος-Ολυμπιακού για παικταρά 8 εκατ. και Τσόρι - Τρελή πρόταση για "αρπαγή" του ...Μίτσελ

"Κόντρες" Ουσίγιος-Ολυμπιακού για παικταρά 8 εκατ. και Τσόρι - Τρελή πρόταση για "αρπαγή" του ...Μίτσελ

Απίθανα παρασκήνια με τον νέο αθλητικό διευθυντή των πρωταθλητών! Πότε ...πλακώθηκε με τους Πειραιώτες και για ποιους; Πώς πήγε να κάνει «χουνέρι» με τον Ισπανό προπονητή;

Ολυμπιακός και Αρμάντο Ουσίγιος μπορεί να ξεκινούν τώρα τη συνεργασία τους, όμως η αλήθεια είναι πως η ...γνωριμία τους κρατάει εδώ και πολλά χρόνια. Κι αυτό γιατί στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, Ολυμπιακός και Μάλαγα θεωρούνται ομάδες ίδιων "κυβικών" και κατά συνέπεια, πολύ συχνά οι ατζέντηδες πρότειναν στις δύο ομάδες τους ίδιους παίκτες ή προπονητές.

Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε την περίοδο που έκανε "κουμάντο" στο μεταγραφικό κομμάτι της ισπανικής ομάδας ο Ουσίγιος. Οπότε, μόνο άγνωστος δεν ήταν ο ερυθρόλευκος "οργανισμός" στο 58χρονο Αργεντινό παράγοντα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της "διαμάχης" των δύο πλευρών για την απόκτηση του Μαροκινού διεθνούς εξτρέμ, Νορντίν Άμραμπατ, από τη Γαλατασάραι. Τελικά, επικράτησαν στη συγκεκριμένη ...μάχη οι Ισπανοί, με τον Ουσίγιος να πετυχαίνει "διάνα" στην εκτίμησή του για τον παίκτη. Ηταν μια από τις πλέον επιτυχημένες μεταγραφές επί των ημερών του, σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, αγοράστηκε από τους Τούρκους αντί 3,5 εκατ. ευρώ το 2015 και ένα χρόνο μετά παραχωρήθηκε στη Γουότφορντ με 8 εκατ. ευρώ. 

Όμως, λίγα χρόνια νωρίτερα, νικητής είχε βγει ο Ολυμπιακός σε μια άλλη κόντρα των δύο ομάδων. Ηταν για την απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός "μαέστρος" βρισκόταν στο στόχαστρο και των δύο ομάδων μόλις αποχωρούσε από τη Ράγιο Βαγεκάνο, στη Μάλαγα μάλλον θεωρούσαν πως θα έκαναν ...περίπατο στην υπόθεση, όμως ο παίκτης προτίμησε τελικά το 2013 να αφήσει την Ισπανία και να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ωστόσο, η ...γνωριμία των δύο πλευρών δε σταματάει εδώ. Καθώς, όπως παραδέχθηκε πολύ πρόσφατα ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, είχε προσπαθήσει να ...κλέψει τον Μίτσελ από τους Ερυθρολεύκους με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, την περιόδο που ο Ισπανός πρώην αρχηγός της Ρεάλ εντυπωσίαζε με τη δουλειά του στο Λιμάνι.

Μάλιστα, για να τον δελεάσει να πει το "ναι", του είχε υποσχεθεί να πάρει στη Μάλαγα και τον γιο του, Αντριάν (τώρα αγωνίζεται στην Εϊμπάρ). Όμως, ο Μίτσελ έδειξε χαρακτήρα και έμεινε στους Πειραιώτες.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags