Facebook Pixel Αυτό "ζητάει" ο Μπεργκ απ' την επόμενη ομάδα του - Απίθανη φήμη για ελεύθερο, τι θα γίνει με Μαρινάκη
| 2017-06-06 12:30:00

Αυτό "ζητάει" ο Μπεργκ απ' την επόμενη ομάδα του - Απίθανη φήμη για ελεύθερο, τι θα γίνει με Μαρινάκη

Αυτό "ζητάει" ο Μπεργκ απ' την επόμενη ομάδα του - Απίθανη φήμη για ελεύθερο, τι θα γίνει με Μαρινάκη

Τι επιθυμεί ο διεθνής επιθετικός για τη συνέχεια της καριέρας του και πού στοχεύει; Ποια είναι η αλήθεια για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και τους "πράσινους"; Mόνο στον Sportdog...

«Συναγερμός» σήμανε στον Παναθηναϊκό από χθες, μετά τη δήλωση του Μάρκους Μπεργκ, με την οποία ο Σουηδός άσος άφηνε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα για κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα, με αφορμή το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει για την περίπτωσή του η Μάλαγα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σουηδός σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να φύγει από την Ελλάδα και το Τριφύλλι, παρότι ο ίδιος περνάει καλά στη χώρα μας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το δήλωσε, άλλωστε, τις προάλλες, στη μεγάλη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, ότι ο παίκτης παρουσιάζει τάσεις φυγής, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τι του είπε για να τον πείσει να παραμείνει στους Πράσινους.

Πάντως, το μεγάλο θέμα που έχει αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι το οικονομικό και, εξετάζοντας τις προοπτικές που έχει μπροστά του, αυτό είναι το μεγάλο του ζητούμενο.

Γνωρίζει ότι μπορεί να «χτυπήσει» αυτό το καλοκαίρι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του κι αυτό θέλει να επιδιώξει, χωρίς να στοχεύει απαραίτητα σε μεταγραφή στην Iσπανία ή στην Αγγλία. Δεν υπάρχει, άλλωστε, τη δεδομένη στιγμή κάτι «χειροπιαστό» από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Όσον αφορά το τελευταίο μεταγραφικό σενάριο που ακούστηκε για τον Γιάννη Σκόνδρα, οι Πράσινοι δε φαίνεται να έχουν στη λίστα τους τον συγκεκριμένο παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη.

Άλλωστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραμονή του Νίκου Μαρινάκη, ο οποίος έκανε καλό φίνις στη σεζόν και προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αν δεν αποχωρήσει, μάλιστα, ο Έλληνας μπακ, θα εξοικονομηθούν χρήματα για να ενισχυθούν άλλες θέσεις που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags