Facebook Pixel Aκραίο σενάριο για τον προπονητή στην Τούμπα - Ετοιμάζεται να τα ανατρέψει όλα ο Ιβάν Σαββίδης;
| 2017-06-06 13:00:00

Aκραίο σενάριο για τον προπονητή στην Τούμπα - Ετοιμάζεται να τα ανατρέψει όλα ο Ιβάν Σαββίδης;

Aκραίο σενάριο για τον προπονητή στην Τούμπα - Ετοιμάζεται να τα ανατρέψει όλα ο Ιβάν Σαββίδης;

Τι πιθανότητες υπάρχουν να γυρίσουν όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ στο θέμα του κόουτς. Διάβασε στο Sportdog τι θα μπορούσε να κάνει ο μεγαλομέτοχος των Ασπρόμαυρων!

Σήμερα θα γίνει τo πολυαναμενόμενο ραντεβού του Βλάνταν Ίβιτς με τον Λούμπος Μίχελ, χωρίς κανένας να μπορεί να πει με σιγουριά το αν σε αυτό θα παρευρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό που είναι σίγουρο ή για την ακρίβεια σχεδόν σίγουρο, είναι πως θα οριστικοποιηθεί και τυπικά η λύση της συνεργασίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Σέρβου τεχνικού.

Η περίπτωση ο Ίβιτς να συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλο του Βορρά, ουσιαστικά είναι ελάχιστες. Ο ίδιος φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση και αυτό λένε οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του, ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του κοιτώντας στα ...ψηλά ράφια των διαθέσιμων προπονητών. Υπάρχει όμως κι ένα "αλλά"…

Ο μόνος που μπορεί να φέρει ...τούμπα την κατάσταση και να ανατρέψει τα δεδομένα, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Εάν αυτές τις ημέρες διαλύθηκαν οι αμφιβολίες που είχε για το αν ο Ίβιτς μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τότε το πιθανότερο είναι πως ίσως και μέσα στην ημέρα να υπάρχει ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου του 40χρονου Σέρβου! Κα αυτό γιατί εύκολα ή δύσκολα, ο Ίβιτς θα πειστεί να συνεχίσει στην Τούμπα εάν καταλάβει πως έχει τη στήριξη του Σαββίδη…

Το τελευταίο όμως είναι μία υπόθεση. Η πραγματικότητα και το ρεπορτάζ αναφέρουν πως μετά από 14 μήνες θητείας στους "ασπρόμαυρους", ο Βλάνταν Ίβιτς το ΄χει πάρει απόφαση πως η νέα χρονιά θα τον βρει σε άλλη ομάδα και όχι στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags