Facebook Pixel "Τελειωμένος" ο Λοτζέσκι, Αμερικανός για διάδοχος - Έρχεται μπακ απ του Πρίντεζη και φεύγει ξένος άσος
| 2017-06-08 14:15:00

"Τελειωμένος" ο Λοτζέσκι, Αμερικανός για διάδοχος - Έρχεται μπακ απ του Πρίντεζη και φεύγει ξένος άσος

"Τελειωμένος" ο Λοτζέσκι, Αμερικανός για διάδοχος - Έρχεται μπακ απ του Πρίντεζη και φεύγει ξένος άσος

Τι προβλέπει ο μέχρι τώρα σχεδιασμός των Πειραιωτών για τη νέα χρονιά - Ποια ονόματα αποχωρούν και ποιοι είναι έτοιμοι να φορέσουν τα κόκκινα; O sportdog έχει το ρεπορτάζ.

Πριν από μερικές μέρες ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν στο στόχαστρό τους τον Κρις Μπαμπ, που έκανε πολύ καλές χρονιές με τη γερμανική Ουλμ.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί και στους δύο "αιώνιους", αλλά μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για πιο ακριβούς και πιο έτοιμους παίκτες σε σχέση με τον Κρις Μπαμπ.

Ο Ολυμπιακός, όμως, για τη θέση του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Αμερικανοβέλγου. 

Έναν παίκτη, δηλαδή, που να μην είναι πολύ ακριβός και μέσω της ομάδας να βελτιωθεί, όπως έγινε, άλλωστε, με τον Ματ Λοτζέσκι.

Ο Κρις Μπαμπ είναι ακριβώς αυτός ο τύπος παίκτη. Μάλιστα, μοιάζει με τον Ματ Λοτζέσκι στο σουτ (δείτε τα παρακάτω βίντεο), αφού και οι δύο είναι εξαιρετικοί σε αυτό τον τομέα. Ο Κρις Μπαμπ, που έχει παίξει για λίγο και στους Σέλτικς, είναι συν τοις άλλοις και εξαιρετικός αμυντικός.

Ο Ολυμπιακός επίσης θα πάει για ένα πολύ καλό "4άρι", πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, που λογικά θα μείνει, ενώ δεν ξέρει τι ακριβώς θα κάνει με τους ψηλούς, αφού προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα μείνει ή θα πάει στους Σπερς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πάντως, ο Πάτρικ Γιανγκ σίγουρα θα φύγει...





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags