Facebook Pixel Τινάζει την μπάνκα ο Μελισσανίδης – "Σκάει σούπερ μεταγραφή πριν το γήπεδο" - Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ
| 2017-06-09 15:45:00

Τινάζει την μπάνκα ο Μελισσανίδης – "Σκάει σούπερ μεταγραφή πριν το γήπεδο" - Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ

Τινάζει την μπάνκα ο Μελισσανίδης – "Σκάει σούπερ μεταγραφή πριν το γήπεδο" - Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ

Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Τίγρης για να "φτιάξει" τον κόσμο - Πολύ κοντά το deal υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα - Δείτε για ποιον πρόκειται...

Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της ΑΕΚ για τη μεγάλη επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ομάδα.

Μάλιστα, όσοι είναι κοντά στην Ένωση, υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει το deal και ότι "ενδεχομένως οι ανακοινώσεις να βγουν πριν και από τα ευχάριστα νέα που αναμένονται για το γήπεδο με την έκδοση της οικοδομικής άδειας".

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι Αργεντινός άσος είναι "ζεστός" για να γυρίσει στην Ελλάδα και την Ένωση, ωστόσο ζητάει, όπως είναι φυσικό, ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως οι αρχικές απαιτήσεις του "υδραυλικού" ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι για να επιτευχθεί οριστική συμφωνία, θα πρέπει είτε ο παίκτης να βάλει μπόλικο νερό στο κρασί του, είτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να κάνει μια πραγματικά πολύ σημαντική οικονομική υπέρβαση.

Από την άλλη, όπως σας γράψαμε και αρχικά, στα "κιτρινόμαυρα" στέκια υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο έχει "κλειδώσει" και πως απομένουν τα τυπικά (και το διαζύγιο με τη Νιούελς) για να φορέσει πάλι τα κιτρινόμαυρα. Κάτι που φαίνεται και στα τελευταία ρεπορτάζ των "κιτρινόμαυρων" Μέσων.

Ο παίκτης, άλλωστε, αποτελεί τη διαχρονική "καψούρα" του Τίγρη, οπότε δεν αποκλείεται όντως το αφεντικό της ΑΕΚ να ετοιμάζεται να προσφέρει στον Αργεντινό τα χρήματα που ζητάει προκειμένου να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα και να "ζεστάνει" για τα καλά τον κόσμο της Ένωσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags