Facebook Pixel Χτυπάνε το κεφάλι στην ΑΕΚ, που δεν τον έδωσαν με σούπερ πρόταση - Για ποιον βαράει η καμπάνα;
| 2017-06-11 13:00:00

Χτυπάνε το κεφάλι στην ΑΕΚ, που δεν τον έδωσαν με σούπερ πρόταση - Για ποιον βαράει η καμπάνα;

Χτυπάνε το κεφάλι στην ΑΕΚ, που δεν τον έδωσαν με σούπερ πρόταση - Για ποιον βαράει η καμπάνα;

Από άλλον περίμεναν πολλά και άλλος πάει να τα φέρει στην ΑΕΚ. Ποιον παίκτη είχαν ξεγραμμένο και τώρα ονειρεύονται εκατομμύρια. Ο SportDog έχει το παρασκήνιο...

Στην ΑΕΚ ακούγονται πολλά ηχηρά ονόματα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ. Τα ονόματα των Σκόκο, Αραούχο φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα, όπως και του Νεγρέδο, του οποίου την περίπτωση δεν θα σχολιάσουμε, γιατί φαίνεται σχεδόν άπιαστη.

Όπως σας ενημέρωσε ο SportDog πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της ΑΕΚ δεν είναι οι μεταγραφές, αλλά οι πωλήσεις, ούτε ώστε να μπούν χρήματα στα ταμεία και να καλυφθούν τα έξοδα. Γράψαμε μάλιστα, ότι ο Γιόχανσον συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πωληθεί, ο Μάνταλος δεν προβλέπεται να παραχωρηθεί, ενώ ο Σιμόες έχει χάσει έδαφος. Οπότε, «έσκασε» σαν μάννα εξ ουρανού στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο η είδηση που διέρρευσε στον Τύπο, ότι η Μάιντς ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο μέσο.

«Μακάρι να ισχύει» έλεγαν στο Μαρούσι για το γερμανικό ενδιαφέρον γύρω από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Βλέπετε ο φετινός Σιμόες ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Στην αρχή της σεζόν, ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποιούταν συντηρητικά, λόγω της ευαισθησίας που έχει στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Πορτογάλος αν και έπαιξε σε 22 παιχνίδια, μετρώντας 1826 λεπτά συμμετοχών, έχασε και σημαντικά παιχνίδια. Αν θυμάστε έκατσε στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, επειδή είπε στον Κετσπάγια, ότι δεν είναι έτοιμος, με αποτέλεσμα η Ένωση να χάσει το κέντρο και να πάθει πανωλεθρία. Εκεί όμως που πολλοί απόρησαν, ήταν ο αποκλεισμός του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, για τα πλει οφ. Ειδικά η δικαιολογία της κόπωσης πριν από τη συγκεκριμένη κρίσιμη αναμετρηση δεν έπεισε κανέναν.

Με αυτά και με αυτά, στην ΑΕΚ ευελπιστούν να έρθει η πρόταση για τον Σιμόες και χτυπούν το κεφάλι τους, που δεν τον έδωσαν πέρσι. Τον Γενάρη του 2016 είχε εκφράσει ενδιαφέρον η Μονακό του Ζαρντίμ, αλλά η Ένωση ήταν αρνητική, προφανώς γιατί δεν ικανοποιείτο οικονομικά. Συν τοις άλλοις, του έκανε επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2019, στο οποίο έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Αραγε, τώρα στον Δικέφαλο θα ήταν αρνητικοί να τον δώσουν στην τιμή της παλαιάς ρήτρας, η οποία ήταν 3 εκατ. ευρώ μικρότερη; Ίδωμεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags