Facebook Pixel Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟ – «Εφιαλτικό» σενάριο για Ουζουνίδη-κόσμο: Ποιοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους
| 2017-06-16 13:15:00

Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟ – «Εφιαλτικό» σενάριο για Ουζουνίδη-κόσμο: Ποιοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους

Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟ – «Εφιαλτικό» σενάριο για Ουζουνίδη-κόσμο: Ποιοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους

Τα νέα από το «πράσινο» ρεπορτάζ μάλλον ανησυχητικά είναι για το Τριφύλλι. Τι μπορεί να γίνει με κορυφαία ονόματα του συλλόγου; Διάβασε τις ...καυτές πληροφορίες στο SportDog.

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να έχουν διαψεύσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μάρκους Μπεργκ από την Αραβία, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Στο Τριφύλλι είναι λογικό, για επικοινωνιακούς λόγους, να μη θέλουν να συντηρούν την πιθανότητα ο Σουηδός άσος να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει "θέμα" με τον παίκτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. 

Εξάλλου, ο SportDog σάς έχει αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό την επιθυμία του Μάρκους Μπεργκ να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να αναζητήσει αλλού το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του.

Δεν είναι βέβαιο, φυσικά, ότι ο Σουηδός άσος θα πουληθεί, αλλά το ενδιαφέρον από την Αραβία υφίσταται και φαίνεται πως "γοητεύει" τον παίκτη, μιας και ξέρει ότι στην Ελλάδα, ενδεχομένως και σε άλλη ομάδα της Ευρώπης, δεν μπορεί να βρει τόσα πολλά χρήματα.

Από εκεί και πέρα, δρομολογημένη πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του Μολέντο, μιας και ο παίκτης θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και όχι απαραίτητα με προορισμό την Τουρκία, με αφορμή το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος στόπερ πιέζει τις τελευταίες ώρες τους Πράσινους για να γίνει το deal με την πρωταθλήτρια της γείτονας χώρας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο ακόμα η Μπεσίκτας δεν έχει καλύψει τις απαιτήσεις του Τριφυλλιού που ανέρχονται στα 2 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος παραχωρεί στον Παναθηναϊκό μέχρι και το ποσοστό μεταπώλησης που κατέχει ο ίδιος (15%), ενώ η Ιντερνασιονάλ κρατάει το 25%, προκειμένου να γίνει πιο εύκολα το deal, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχε βρεθεί η "χρυσή τομή".

Το θέμα, βεβαίως, είναι ότι οι Πράσινοι κινδυνεύουν να χάσουν δύο πολύ σημαντικούς παίκτες της βασικής 11άδας, ένα σενάριο αν μη τι άλλο ...εφιαλτικό τόσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη όσο και για τον κόσμο της ομάδας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags