Facebook Pixel "Πολύ έξυπνη μεταγραφή στη θέση του Λοτζέσκι", "Σλούκας αντί Σπανούλη και Τζάκσον αντί Χάκετ"!
| 2017-06-21 12:45:00

"Πολύ έξυπνη μεταγραφή στη θέση του Λοτζέσκι", "Σλούκας αντί Σπανούλη και Τζάκσον αντί Χάκετ"!

του Γιώργου Κτενά
"Πολύ έξυπνη μεταγραφή στη θέση του Λοτζέσκι", "Σλούκας αντί Σπανούλη και Τζάκσον αντί Χάκετ"!

Ποια θα είναι τα επόμενα "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού και ποιος είναι ο στόχος των αδερφών Αγγελόπουλων; Ο Νίκος Ζέρβας δίνει "καυτές" απαντήσεις στον SportDog...

Στις αλλαγές που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ως προθάλαμος για την επόμενη μέρα του συλλόγου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον SportDog ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σε SportDay και SportFM αναφέρθηκε ακόμα στη μεταγραφή του Στέρλνιεκς, στη διαχείριση του Βασίλη Σπανούλη, στην αποχώρηση του Χάκετ, αλλά και στην πιθανότητα να επιστρέψει στο Λιμάνι ο Κώστας Σλούκας...

"Ο Ολυμπιακός έχει δείξει γρήγορα αντανακλαστικά σε σχέση με άλλες χρονιές, που καθυστερούσε να κάνει μεταγραφές. Φέτος δείχνει δυναμική που προέρχεται από την απώλεια του πρωταθληματος, γιατί έχουν πεισμώσει. Αυτό φαίνεται και από τις ανανεώσεις τού Πρίντεζη και του Μάντζαρη, που έγιναν σε dt χρόνο και με αρκετά χρήματα. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει βολιδοσκοπήσει και μιλήσει με όλους τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν, από τον Σλούκα μέχρι τον Στρέλνιεκς. Έχει δει τα λάθη του και κάνει το σωστό", σχολίασε αρχικά μέσω του SportDog ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για τη μεταγραφή τού Στρέλνιεκς στον Ολυμπιακό:

"Πολύ έξυπνη μεταγραφή"

"Είναι παίκτης που άρεσε στον Σφαιρόπουλο και ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε παραδεχτεί ότι του ταιριάζει. Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη μεταγραφή, προσδίδει στον Ολυμπιακό το μακρινό σουτ που χάνει από τον Λοτζέσκι. Μπορεί να σκοράρει πολύ αλλά από άλλη θέση, σε σχέση με τον Λοτζέσκι, και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα για τον χρόνο συμμετοχής του".

"Καλά έκανε με Χάκετ"

Νίκο, πώς σχολιάζεις την απόφαση του Ολυμπιακού να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Χάκετ;

"Αυτή ήταν μία εξέλιξη που πληγώνει και τις δύο πλευρές. Όταν είχε τραυματιστεί, ο Ολυμπιακός ήθελε να τον κρατήσει. Αλλά έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα είχε καεί στον χυλό με την περίπτωση του Γιάνγκ και, τώρα, φυσάει και το γιαούρτι. Δεν θέλει να ρισκάρει με πιθανή υποτροπή, που θα έχει ως αποτέλεσμα να ψάχνει για παίκτη μέσα στη σεζόν. Η αποχώρηση του Χάκετ έγινε με πόνο ψυχής, γιατί ήταν ένα παιδί που δέθηκε πολύ με την ομάδα. Και είναι γεγονός ότι ο υγιής Χάκετ είχε θέση στον Ολυμπιακό. Αλλά αν συγκεντρώσουμε όλα τα δεδομένα στην υπόθεσή του, καλά έκανε και δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο ο Ολυμπιακός".

"Θα του δίνει ανάσες ο Τολιόπουλος"

Ο Χάκετ αποχώρησε από τα γκαρντ και ο Σπανούλης την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι 36 ετών. Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον αρχηγό του Ολυμπιακού;

"Ο υγιής Σπανούλης μπορεί να βοηθήσει. Και η ομάδα και ο ίδιος έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει πάνω από 30 λεπτά χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πάρα πολλά από τον Σπανούλη και θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό, σε ποια κατάσταση θα διατηρήσει το κορμί του. Δεν χρειάζεται να παίζει πάνω από 20 λεπτά, ειδικά σε παιχνίδια όπως εκείνα εναντίον της Κύμης ή του Προμηθεά θα ξεκουράζεται. Θα πάρει ευκαιρίες και ο Τολιόπουλος, που θα είναι ο έκτος γκαρντ αλλά θα έχει ενεργό ρόλο φέτος. Αν γίνει σωστή διαχείριση στον Σπανούλη, μπορεί να προσφέρει πολλά".

"Ο κατάλληλος διάδοχος του Σπανούλη"

Το όνομα του Σλούκα έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

"Ο Σλούκας είναι ένα παιδί που αν καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και να τον φέρει ο Ολυμπιακός, γιατί νομίζω ότι είναι ακόμα στο χέρι της Φενέρ αν θα τον κρατήσει ή όχι, δεν θα ανεβάσει μόνο την ποιότητα αλλά θα δουλέψει και για την επόμενη μέρα του. Είναι ο κατάλληλος παίκτης για να διαδεχτεί τον Σπανούλη όταν αποχωρήσει και αυτή τη λογική έχει η επιμονή του Ολυμπιακού να τον περιμένει. Μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά αγωνιστικά και φυσικά να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας".

"Τζάκσον αντί Χάκετ"

Το σχόλιό σου για τον Τζάκσον, το όνομα του οποίου επίσης βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού;

"Θεωρώ ότι είναι κατάλληλος για να πάρει τη θέση του Χάκετ. Πολύ καλός οργανωτής και αμυντικός, με δυνατό κορμί για τις αλλαγές και τα μις ματς. Έχει καλύτερες προτάσεις, αλλά αναμένεται να μάθουμε άμεσα που θα συνεχίσει".

Φέτος αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό - Πώς περιμένεις την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι ο Ολυμπιακός αλλάζει. Θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει, δεν θα έχει το περσινό όπλο με τις λίγες αλλαγές, που δεν επηρέασαν τη χημεία της ομάδας. Επίσης, παύει να έχει τόσο αμυντική φιλοσοφία και γίνεται προσπάθεια να είναι περισσότερο επιθετική η ομάδα. Γιατί υπήρχαν παιχνίδια φέτος που ο Ολυμπιακός κρατούσε τους αντιπάλους του στους 62-63 πόντους, αλλά δεν μπορούσε να βάλει 64 για να κερδίσει". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags