Facebook Pixel "Δεν είναι έτοιμος αυτός ο παίκτης για τον ΠΑΟ αλλά τον παίρνει επειδή..." – "Ποιος Τζάκσον; Ο ...Σλούκας"
| 2017-06-22 21:30:00

"Δεν είναι έτοιμος αυτός ο παίκτης για τον ΠΑΟ αλλά τον παίρνει επειδή..." – "Ποιος Τζάκσον; Ο ...Σλούκας"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι έτοιμος αυτός ο παίκτης για τον ΠΑΟ αλλά τον παίρνει επειδή..." – "Ποιος Τζάκσον; Ο ...Σλούκας"

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολιάζει στο sportdog.gr όλα τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Διαβάστε τι πιστεύει για κάθε περίπτωση ο έμπειρος κόουτς.

Ως έναν παίκτη που στηρίζεται στα φυσικά του προσόντα και είναι αξιόπιστος σουτέρ, χαρακτήρισε ο Άρης Λυκογιάννης τον Γιόνας Ματσιούλις (που το ρεπορτάζ τον θέλει υποψήφιο για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού) σε συνέντευξή του στον SportDog.

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε και στο επίπεδο του 'Όγκαστ, που επίσης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για το επίπεδο της Ευρωλίγκας, στη μεταγραφή του Στέρλνιεκς στον Ολυμπιακό, αλλά και τις ανανεώσεις στα συμβόλαια των Πρίντεζη - Μάνταρη.

Επίσης, μας μίλησε για τη φετινή παρουσία τού Κολοσσού Ρόδου στην Α1, αλλά και για το τι περιμένει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Η σεζόν που τελείωσε μας άφησε όλους στον Κολοσσό ικανοποιημένους, τόσο από τα αποτελέσματα που πήραμε όσο και από το επίπεδο του μπάσκετ που παίξαμε. Αλλά και από την εξέλιξη που είχαν αρκετοί από τους παίκτες, ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο που είχαμε προηγούμενα έτη, με αποτέλεσμα να διπλασιάσουν την αξία τους στην αγορά και να το εξαργυρώσουν", σχολίασε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης για τη σεζόν που τελείωσε και συμπλήρωσε για εκείνη που έρχεται και τα σχέδιά του για τον Κολοσσό: "Θέλω να φτιάξουμε μία ομάδα με τα ίδια χαρακτηριστικά και να κατακτήσουμε ξανά τον σεβασμό από την μπασκετική κοινότητα".

Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, με τις γρήγορες ανανεώσεις στα συμβόλαια των Πρίντεζη και Μάντζαρη αλλά και την έλευση του Στρέλνιεκς;

"Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν γρήγορα για να διατηρήσουν τον καλό ελληνικό κορμό που υπάρχει στον σύλλογο. Ήταν πολύ σημαντικές και οι δύο αυτές κινήσεις, καθώς διατηρούν το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τον Στρέλνιεκς, είναι συνεπής παίκτης που προέρχεται από καλή σεζόν με την ομάδα του. Η Μπάμπεργκ έπαιζε καλό μπάσκετ και αυτός ήταν πειθαρχημένος στο παιχνίδι της. Στηρίζεται στο σουτ του και πιστεύω ότι θα ταιριάξει με το στιλ που παίζει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια".

"Πολύ υψηλού επιπέδου ο Σλούκας"

Στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού υπάρχει το όνομα του Σλούκας, αλλά και εκείνο του Τζάκσον.

"Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, με διαφορετικά όμως χαρακτηριστικά.Ο Τζάκσον φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες και είχε περισσότερο ρόλο δημιουργού και όχι εκτελεστή. Ο Σλούκας από όταν συνεργάστηκε με τον Ομπράντοβιτς πήγε στη θέση 1 και θεωρώ ότι έχει βελτιώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι. Είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτης, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον αποκτήσει θα είναι πολύ σημαντική λύση".

Στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού υπάρχει το όνομα του Γιόνας Ματσιούλις - Ποια είναι είναι η άποψή σας για το ενδεχομενο επιστροφής;

"Ο Ματσιούλις ειναι παίκτης που στηρίζεται στα φυσικά του προσόντα, δυνατός και με αξιόπιστο σουτ. Ξέρει καλά την ομάδα και αποτελεί λύση εγνωσμένης αξίας. Πήρε πρωτάθλημα Ευρώπης πριν από δύο χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γενικότερα πρόκειται για έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου. Θεωρώ ότι για να ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είναι βέβαιοι ότι ταιριάζει στο ρόστερ που θέλουν να δημιουργήσουν".

"Δεν είναι έτοιμος αλλά είναι ...Έλληνας"

Ένα ακόμα όνομα βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, εκείνο του Ζακ Όγκαστ. Τον γνωρίζετε;

"Από τα λίγα που έχω δει, θεωρώ ότι η προσπάθεια απόκτησής του έχει να κάνει με το ότι θα μπει ένας παίκτης με ελληνικό διαβατήριο στην ομάδα. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος για το επίπεδο της Ευρωλίγκας, αλλά θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και σταδιακά με την αθλητικότητά του θα βρεθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας".    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Ξεκινάει από Ματσιούλις η πεντάδα του ΠΑΟ» - «Τρομερός σουτέρ στον Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags