Facebook Pixel Επιχείρηση ανατροπής με Λυμπερόπουλο, «παίρνει φωτιά» ο Ουζουνίδης - Πότε τελειώνει του Μπεργκ!
| 2017-06-24 11:30:00

Επιχείρηση ανατροπής με Λυμπερόπουλο, «παίρνει φωτιά» ο Ουζουνίδης - Πότε τελειώνει του Μπεργκ!

Επιχείρηση ανατροπής με Λυμπερόπουλο, «παίρνει φωτιά» ο Ουζουνίδης - Πότε τελειώνει του Μπεργκ!

Δραματικές οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με τον Λυμπερόπουλο στον Παναθηναϊκό και τον Ουζουνίδη να… παίρνει φωτιά. Τι γίνεται με Μπεργκ, αλλά και τους κλεισμένους Κολοβέτσιο, Φερέιρα.

Η απόφαση του Λυμπερόπουλου για να παραιτηθεί από τη θέση του ήταν αναμενόμενη. Εγινε προσπάθεια από τους ανθρώπους του συλλόγου για να μεταπειστεί, αλλά δεν μπήκε στη συζήτηση, αφού θεώρησε πως τον «άδειαζαν» παντοιοτρόπως εντός της ΠΑΕ. Γι’ αυτό και δεν θέλει πλέον πολλά - πολλά...

Προς στιγμήν, πάντως, δεν ακολουθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Λειτουργεί ακόμη συναισθηματικά, πιστεύει πως μπορεί να το παλέψει και φυσικά πολλά θα κριθούν από το τι θ’ ακούσει -δια ζώσης κι όχι από το τηλέφωνο όπως χτες- από τον Αλαφούζο.

Στα μεταγραφικά, όπως είναι προφανές, δεν υπάρχει τίποτα. Αναθεωρούνται πολλά από τα deals του Λύμπε (Κολοβέτσιος, Φερέιρα), δεν «καίγονται», απλώς αναθεωρούνται και αυτά στο πλαίσιο της ακόμη μεγαλύτερης λιτότητας και του νέου κουμάντου.

Δεν υπάρχει κανείς την δεδομένη στιγμή που ξεχωρίζει για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, για την ακρίβεια δεν υπάρχει κανείς έστω ως σκέψη στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το θέμα του Μπεργκ, τελειώνει όντως του Σουηδού. Δεν θα γίνει κάτι τελεσίδικο μέχρι την Δευτέρα, παρότι οι δυο πλευρές είναι πλέον σε ανοιχτή γραμμή, μάλλον όμως μέχρι Τετάρτη (το πολύ) θα έχει οριστικοποιηθεί η παραχώρηση του Σουηδού στην Αλ Αΐν.

Φυσικά, αφού βρέθηκε δίαυλος επικοινωνίας και κυρίως αμοιβαίας κατανόησης (εν πολλοίς οφείλεται και στην αποχώρηση του «αγκαθιού» Λυμπερόπουλου).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags