Facebook Pixel Απίθανο σενάριο στον Ολυμπιακό για τον επιθετικό - Έρχεται Έλληνας φορ και "διώχνει" τον Ανσαριφάρντ;
| 2017-06-27 10:15:00

Απίθανο σενάριο στον Ολυμπιακό για τον επιθετικό - Έρχεται Έλληνας φορ και "διώχνει" τον Ανσαριφάρντ;

Απίθανο σενάριο στον Ολυμπιακό για τον επιθετικό - Έρχεται Έλληνας φορ και "διώχνει" τον Ανσαριφάρντ;

Πώς μία απίστευτη "καραμπόλα" στα φορ των Πειραιωτών θα μπορούσε να "τελειώσει" τον διεθνή Ιρανό άσο; Ποιοι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται στο στόρυ; Διάβασε στο Sportdog.gr.

Το όνομα του Απόστολου Βέλλιου δεν είναι καινούργιο στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Αντιθέτως, κάθε φορά που οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για επιθετικό, είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα, ο Έλληνας φορ πάντα ακούγεται ως ένας από τους υποψηφίους στόχους.

Έτσι συμβαίνει και τώρα, με τους Πειραιώτες να αναζητούν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Όσκαρ Καρντόσο στη γραμμή κρούσης και τον διεθνή επιθετικό να παίζει δυνατά ως επιλογή.

Πάντως, δε φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχουν πιθανόητες να γίνει το deal, αφού ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε σε πρόσφατο ποστάρισμά του ότι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Νότιγχαμ Φόρεστ, διαψεύδοντας στην ουσία τα γραφόμενα.

Άλλωστε, το sportdog.gr σάς έχει ενημερώσει πριν από μέρες ότι για τον Απόστολο Βέλλιο δεν αποτελεί προτεραιότητα να γυρίσει στην Ελλάδα, ειδικά από τη στιγμή που δε θα λογίζεται ως βασικός.

Η προοπτική να επιστρέψει στη χώρα μας για να αποτελέσει τον δεύτερο ιεραρχικά επιθετικό του Ολυμπιακού, πίσω από τον Kαρίμ Ανσαριφάρντ, δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τον 25χρονο φορ. Οι Ερυθρόλευκοι το γνωρίζουν, ενώ παράλληλα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει λόγος να "κάψουν" τον Νίκο Βέργο, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυνατά στην προετοιμασία και δείχνει ότι μπορεί να έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ τη σεζόν που έρχεται.

Ο μόνος τρόπος να μπει ο Ολυμπιακός σε διαπραγματεύσεις για τον Απόστολο Βέλλιο είναι να μην έχει βρει τον κατάλληλο επιθετικό μέχρι τα μέσα Ιουλίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (25 Ιουλίου).

Αν συμβεί αυτό και αναγκαστούν οι Πειραιώτες να ψάξουν για μια άμεση λύση, ίσως προσπαθήσουν να φέρουν τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έρθει και να μην υπολογίζεται βασικός. Συνεπώς, σε αυτή την περίπτωση πιθανώς να υπάρξει θέμα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον ρόλο του δεύτερου ή να αποχωρήσει, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα βρεθούν σε αναζήτηση επιθετικού ξανά.

Όσο για τον νεαρό Βέργο, εάν συνεχίσει να δείχνει καλό πρόσωπο, μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο αφού στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν πολύ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags