Facebook Pixel Aυτόν τον παίκτη "καθάρισε" απρόσμενα ο Μίχελ - Έρχεται ο διάδοχος – "Βράζει" ο κόσμος του ΠΑΟΚ...
| 2017-06-27 13:00:00

Aυτόν τον παίκτη "καθάρισε" απρόσμενα ο Μίχελ - Έρχεται ο διάδοχος – "Βράζει" ο κόσμος του ΠΑΟΚ...

Aυτόν τον παίκτη "καθάρισε" απρόσμενα ο Μίχελ - Έρχεται ο διάδοχος – "Βράζει" ο κόσμος του ΠΑΟΚ...

Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη με βασικότατο άσο και μαζεύει τα πράγματά του; Γιατί τον διώχνει ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής και γιατί αντιδρούν οι οπαδοί του Δικεφάλου;

Πριν από τέσσερις μήνες, ο Στέλιος Μαλεζάς έβαζε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους, αφού κατάφερε να "γράψει" 38 συμμετοχές παρά το ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς θεωρούνταν εναλλακτική λύση πίσω από τους "νέους" Βαρέλα και Κρέσπο.

Ακούγοντας και διαβάζοντας όμως πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και φέτος έναν στόπερ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαλεζάς ζήτησε πριν από λίγο καιρό από τον Λούμπος Μίχελ να μάθει τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα πλάνα του για το κέντρο της άμυνας.

Από τη συζήτηση των δύο προέκυψε πως ο 32χρονος Κατερινιώτης στόπερ θα μπορούσε να αναζητήσει αλλού την τύχη του εάν το επιθυμούσε και κάπως έτσι προέκυψε το "φλερτ" με την πάλαι ποτέ πανίσχυρη Ανζί Μαχάτσκαλα, η οποία υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων, επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας και πέρσι γλίτωσε στην ισοβαθμία την περιπέτεια των μπαράζ παραμονής.

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως είναι θέμα ημερών ο Μαλεζάς να αποχωρήσει ξανά από τον ΠΑΟΚ όπως συνέβη το καλοκαίρι του 2012 όταν μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία και με προπονητή τον Γιώργο Δώνη παραχωρήθηκε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ έναντι 450 χιλιάδων ευρώ.

Εάν συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί στην προετοιμασία με τους Βαρέλα, Κρέσπο και Πούγγουρα και θα εκκρεμεί η άφιξη του "εκλεκτού" του Μίχελ, με το sportdog.gr να σας έχει προϊδεάσει πάντως από τις 25 Μαΐου για την σοβαρή πιθανότητα να αποχωρήσουν και παίκτες που ήταν πέρσι βασικοί, εκτός των νεαρών και αυτών που δεν είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Οι περισσότερο φίλοι του ΠΑΟΚ ωστόσο, μάλλον δεν βλέπουν με… καλό μάτι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Στέλιου Μαλεζά, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα και τις ικανότητές του, αλλά και διαπιστώνοντας πως ένας – ένας οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας τους αποχωρούν από την Τούμπα… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Δε χάνει το πρωτάθλημα μ' αυτή την τριπλέτα ο ΠΑΟΚ", "Υπάρχει πορτιέρο-έκπληξη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags