Facebook Pixel Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή της ΑΕΚ; – Άλλαξε ξαφνικά στάση ο παίκτης, κοιτάζει αλλού η "Ένωση"...
| 2017-06-29 12:15:00

Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή της ΑΕΚ; – Άλλαξε ξαφνικά στάση ο παίκτης, κοιτάζει αλλού η "Ένωση"...

Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή της ΑΕΚ; – Άλλαξε ξαφνικά στάση ο παίκτης, κοιτάζει αλλού η "Ένωση"...

Μπορεί η συμφωνία να έδειχνε ολοκληρωμένη, αλλά φαίνεται πως, πλέον, η μεταγραφή έχει "παγώσει" - Ποιο είναι το πρόβλημα που έχει προκύψει και τι θα κάνουν οι "Κιτρινόμαυροι";

Από χθες το sportdog.gr σάς προϊδέασε με ρεπορτάζ ότι η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια φαίνεται να μην προχωράει για την ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα σημερινά "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ, που έχουν "κατεβάσει" εμφανώς την υποψηφιότητα του Κροάτη φορ.

Μέχρι πριν από δύο μέρες η περίπτωση του άσου της Λας Πάλμας έπαιζε ως πρώτος στόχος της Ένωσης και, μάλιστα, υπήρχε η εκτίμηση ότι το deal ήταν προ των πυλών.

Ωστόσο, πλέον, το όνομα του Μάρκο Λιβάγια δε ...φιγουράρει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, κάτι που αποδεικνύει πως κάπου η μεταγραφή έχει "κολλήσει".

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες του sportdog.gr, το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν αναφορά την ισπανική ομάδα, η οποία τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση, αλλά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που φαίνεται πως έχει αλλάξει στάση και κάνει πίσω στο ενδεχόμενο o Kροάτης άσος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι πρόσφατα βγήκε στο προσκήνιο ένα νέο όνομα σέντερ φορ για την Ένωση, αυτό του Νιγηριανού Σίμι της Κροτόνε.

Μένει να δούμε, λοιπόν, το προσεχές διάστημα αν η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια θα οδηγηθεί σε οριστικό "ναυάγιο", ή θα προκύψει νέα ανατροπή, με τον παίκτη να αλλάζει ξανά στάση και να αποδέχεται τελικά την πρόταση της ΑΕΚ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags