Facebook Pixel Φοβερή κίνηση από Έλληνα άσο - Έχει στα χέρια του "χρυσή" πρόταση αλλά αυτός προτιμάει τον ...ΠΑΟΚ!
| 2017-06-29 15:00:00

Φοβερή κίνηση από Έλληνα άσο - Έχει στα χέρια του "χρυσή" πρόταση αλλά αυτός προτιμάει τον ...ΠΑΟΚ!

Φοβερή κίνηση από Έλληνα άσο - Έχει στα χέρια του "χρυσή" πρόταση αλλά αυτός προτιμάει τον ...ΠΑΟΚ!

Τι κι αν του έχει προταθεί ένα ...τρελό συμβόλαιο, μάλλον και το τελευταίο στην καριέρα του, «ψηφίζει» Τούμπα! Ποιος παίκτης ...σνομπάρει τα χρήματα για χάρη του Δικεφάλου;

Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά, που δεν εμφανίζεται καθόλου …ζεστός στο να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια στη Ρωσία με τη φανέλα της Ανζί, παρά το ότι τα χρήματα που του προσφέρουν οι Ρώσοι είναι πάρα πολλά.

Ένας από τους βασικούς λόγους γι' αυτό, είναι πως ο 32χρονος στόπερ δεν θεωρεί πως η μετακόμιση και η ζωή στην πόλη Μαχάτσκαλα θα είναι εύκολη για τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ δεν έχει ούτε το ...απωθημένο να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αφού έπαιξε με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ σε Μπουντεσλίγκα και Σβάιτε Λίγκα από το 2012 έως το 2014.

Το γεγονός, πάντως, πως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν ήδη οι Βαρέλα και Κρέσπο εκτός του Μαλεζά και θα αποκτηθεί και άλλος κεντρικός αμυντικός, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Κατερινιώτης στόπερ, όμως, υπέγραψε πριν από λίγους μήνες συμβόλαιο 1+1 έτους, αφού κατάφερε να "γράψει" 38 συμμετοχές, μία μόλις λιγότερη από τον Βαρέλα για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα κάρο λεφτά στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Το τι τελικά θα γίνει, θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αδιανόητο αυτό που έκανε ο Σαββίδης με Μακ, έτσι έκλεισε το μεγάλο deal με τη Ζενίτ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags