Facebook Pixel Τον θέλει ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ και φούντωσαν οι φήμες για τον Ολυμπιακό; - Τι αναφέρει δημοσίευμα
| 2017-07-07 13:30:00

Τον θέλει ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ και φούντωσαν οι φήμες για τον Ολυμπιακό; - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Τον θέλει ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ και φούντωσαν οι φήμες για τον Ολυμπιακό; - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Μπορεί το όνομά του να ακούγεται πολύ καιρό στο «πράσινο» ρεπορτάζ, αλλά τελευταία «συνδέθηκε» ξαφνικά με τους Πειραιώτες- Τι ακούγεται και ποια είναι η πραγματικότητα;

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ο επιθετικός που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη και προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάρκους Μπεργκ.

Προφανώς οι Πράσινοι κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και θέλουν το όνομά του να μην κυκλοφορήσει στον Τύπο, όπως έγινε με τις περιπτώσεις των Νίκολα Στοΐλκοβιτς και Μεβλούτ Ερντίτς τις προηγούμενες μέρες.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, τόσο Σέρβος όσο και ο Τούρκος, είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις λόγω των υψηλών απαιτήσεων των ομάδων τους.

Ειδικά για τον άσο της Μπράγκα δε φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, κάτι που επιβεβαιώνεαι και από το γεγονός ότι το όνομά του δε φιγουράρει στα τελευταία "πράσινα" ρεπορτάζ.

Πάντως, δεν προκύπτει από πουθενά "σφήνα" του Ολυμπιακού για τον παίκτη, όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα τις τελευταίες ώρες και γράφτηκε πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα "Γάτα", παρόλο που ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ, αποκάλυψε τις προάλλες ότι υπάρχει κι άλλη ελληνική ομάδα, εκτός από το Τριφύλλι, που εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου άσου.

Πάντως, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μπέσνικ Χάσι ψάχνει έναν φορ με χαρακτηριστικά του Σέρβου, ένα κλασικό "9άρι", που θα μπορεί να παίζει μέσα στην περιοχή, μιας και ο Εμάνουελ Εμενίκε αγωνίζεται περισσότερο ως περιφερειακός και δεν μπορεί να γεμίσει, όπως λέμε, το "κουτί".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags