Facebook Pixel Αυτός θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού - Μεγάλος μπαλαδόρος, "έφτιαξε" κόσμο και Ουζουνίδη
| 2017-07-27 23:45:00

Αυτός θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού - Μεγάλος μπαλαδόρος, "έφτιαξε" κόσμο και Ουζουνίδη

Αυτός θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού - Μεγάλος μπαλαδόρος, "έφτιαξε" κόσμο και Ουζουνίδη

Πολλοί «πράσινοι» διακρίθηκαν απέναντι στην Γκαμπάλα, αλλά ένας ξεχώρισε περισσότερο και άφησε αρκετές υποσχέσεις για τη συνέχεια της χρονιάς παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος... 

O Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Γκαμπάλα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας σεζόν και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ αν ήταν λίγο πιο τυχερός στην τελική προσπάθεια.

Αρκετοί παίκτες του Τριφυλλιού ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, ωστόσο αυτός που διακρίθηκε περισσότερο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, μιας και στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις, ήταν ο Άλτμαν.

Ο Ισραηλινός άσος ήταν εξαιρετικός σε ρόλο οργανωτή για τους Πράσινους, παίζοντας πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μολίνς και έδειξε πολύ καλά τεχνικά στοιχεία. Ήταν κινητικός, ζητούσε μπάλα, μοίραζε σωστά το παιχνίδι, ενώ έκανε και μερικές φοβερές ατομικές ενέργειες που "έφτιαξαν" τον κόσμο.

Ο Άλτμαν φαίνεται να ξέρει μπάλα και να μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό αυτό που του έλειπε την περυσινή σεζόν. Έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που θα στα δύσκολα θα μπορεί να... σηκώνει στις πλάτες του την ομάδα.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που "βλέπει" γήπεδο και δείχνει ικανός να φτιάχνει το παιχνίδι του Τριφυλλιού, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τους συμπαίκτες του.

Αν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίκαια μπορεί να ευελπιστεί ότι μπορεί να δει από τον συγκεκριμένο παίκτη μεγάλα πράγματα μέσα στη σεζόν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags